Herkese merhaba

Yaklaşık 2 senedir üzerinde çalışmış olduğum bir site fikrim var. Artık bu projeyi hayata geçirmek istiyorum. Bunu içinde bana bu site yapımında ve işletmesinde yardımcı olabilecek kişi ya da kişiler arıyorum.

Doğal olarak fikrimi açık açık sizlerle paylaşamayacağım ama özetlemek gerekirse;
Ülkemizde üretim ve hizmet sektörünün en büyük sıkıntısını çözecek olan bu proje yapıldığı taktirde hem bu siteyi yapanlara hem ülke ekonomisine çok ama çok büyük katkılar sağlayacak. Bundan hiç şüphem yok.

Böyle bir projeyi yapabilmek için ya çok iyi maddi imkanlarımın olması lazım ya da çok iyi bir ekibim olması gerektiğini biliyorum. Maddi olanağım olmadığından eğer mümkün olursa güzel bir ekip kurmak istiyorum.

İlk 6 ay bir gelir beklemiyorum ve ayrıca her proje için zamana ihtiyaç vardır.(bunun sebebi organik büyümeyi sağlayabilmek için yeteri kadar reklam verip,bir süre ücretsiz üyelik ile sisteme üye çekmek )
Şundan hiç şüpheniz olmasın ama vermiş olduğunuz emeğin karşılığını fazlası ile alacaksınız.Bunu fikri duyunca zaten sizde anlayacaksınız.

Sitenin gelir kaynağı üyelik ve reklam olacak. Başka gelir kaynakları da olacak ama onlara projeyi anlattıktan sonra anlayabileceğinizden girmiyorum.

Şimdi söyleyeceklerim belki sizlere abartılı gelecek ama bu benim şahsi fikrim ve buna canı gönülden inanıyorum;
Bu proje doğru strateji ve düzgün kişilerin birleştiği bir ekip ile bu site 2-3 sene sonra isminden çok söz ettirecek bir proje olabilir. Belkide geleceğin bir sahibindeni, gittigidiyoru ya da yemek sepeti olabilir. Bu tamamen bize bağlı.

Bu proje için ;

• PHP den iyi anlayan
• Veri tabanından iyi anlayıp istediğimiz raporlamaları yapabilecek.
• Site üzerinden kullanılabilecek basit arayüzlü programlar yapabilecek.
• Konum bazlı reklam bannerları hazırlayabilecek.
• Sitede kullanılacak ve Banner tasarımlarını yapabilecek

Ortak ya da ortaklar aramaktayım.


Projeyi duyduğunuzda sizlerin de benim kadar heyecanlanacağınızdan şüphem yok.