netpisiko adlı üyeden alıntı

Lütfen Wordpress'i karamalaya çalışmayın sisteme dışarıdan bir eklenti veya tema kurmadığınız sürece açık olma ihtimali çok düşüktür. Güvenliğinizi aldığınız takdirde sitenize hiç bir müdahale söz konusu olmaz. Ayrıca Wordpress yayınladığı güncellemeler sayesinde en ufak hataları dahi gidermeye çalışmaktadır.

Wordpress şuan dünya çapında en çok kullanılan platform olup aklınıza gelebilecek her türlü siteyi yapmanıza olanak sağlar.

Sırf Google'ın platformu diye Blogger'a geçmenizi tavsiye etmiyorum. Geçecekseniz de kesinlikle politika ihlali yapmamanızı telif haklarına uymanız gerektiğini unutmayın aksi takdirde emekleriniz heba olur. Eğer küçük çaplı bir blog istiyorsanız tabi Blogger'da kullanabilirsiniz ben kullanmayın demiyorum ama ileride işler büyürse Wordpress'e taşımak isteyebilirsiniz.


Sırf onun için değil, öncelikle hostingle uğraşmak istemiyorum. Ekstra masraf oluyor. Gelir elde etmek, satmak vs. amaçlarım arasında değil. Sosyal medya gibi kullanacağım bir blog hesabı olacak. adımsoyadım.com alacağım ve bağlayacağım bloggere en az 10 yıl kullanmak istiyorum uzun süreli bir site olsun istiyorum.