Machine adlı üyeden alıntı

Wordpress'i bilinçli bir şekilde kullanıp, gerekli güvenlik önlemlerini aldıktan sonra güvenlik sıkıntısı yaşamazsınız. Barındırdığınız hosting firması da gerekli tedbirleri almış ise Wordpress ilk tercihiniz olmalıdır. Hiçbir sistem %100 güvenli değildir.

Hosting konusunda endişe duymanıza gerek yok. Yıllık olarak ödeme yapabilirsiniz.İmzamda ki hosting firmasında çok uygun fiyatlara Wordpress ile %100 uyumlu hosting paketlerini görebilirsiniz. Ben şuan imzamda ki kişisel blog sitemi bu firmada barındırıyorum yaklaşık 2 yıl olacak neredeyse, ufak tefek sıkıntılar dışında bir sıkıntı yaşamadım açıkcası.

Blogger'ın avantajı hosting sıkıntısı yaşamamanız ancak size tam anlamıyla %100 bir yönetim alanı sunmuyor ne yazık ki. Kısıtlamalar çerçevesinde kullanıyorsunuz bu da ileri de ihtiyaç duyduğunuz yenilenmeyi, değişimleri yapamayacağınız anlamına gelmekte o durumda bir çok kişinin yaptığı gibi hosting alıp, wordpress'e geçiş yapıyorsunuz.


Sizin dediğiniz sitede yıllık 210 TL masraf oluyor bana hali hazırda yönettiğim 3 niche site var, bunlarla çok masraflı oluyor. Benim kazanç sağladım başka siteler var yabancı. Amacım kazançta sağlamak değil ileriye dönük olsun. Mesela 10 yıllık domain direkt almak istiyorum 400 TL ödeyip bu da çok makul direkt bloggere bağlayıp başlarım.