Arkadaşlar

Şuna açıklık getirmek istiyorum, yazıda da başlıkta da açıkca belirttiğimi sanıyorum. Bana Siteyi istediğim gibi yapıp yönetebilecek emeğinin karşılığını hisse ya da hisseler olarak alacak bu projeye inanan arkadaş ya da arkadaşlar lazım.

Projeyi kimseye tam olarak anlatmadığım halde bana PM den şunu şu kadara bunu bu kadar yaparım diye yazan arkadaşlar var.
Kusura bakmayın ama para vererek bu siteyi yaptırmayı düşünemeyecek kadar aptal bir insan değilim.Hadi siteyi yaptırdım ya sonra.Yine ekibe ihtiyacım var, sistemi yürütemedikten sonra ne anlamı var siteyi yaptırmışım yaptırmamışım.

Kafanızda soru işaretleri mi var? Garanti mi istiyorsunuz?
Şöyle yapalım... Ben sitenin 6 ay sonra ayda en az 20000 tl gelir getireceğini tahahüt ediyorum size.
Olmadı mı? Siteyi istediğim gibi dört dörtlük yaparsınız. Site online olduğu gün ben size emeğinizin karşılığı neyse o tutarda 6 ay sonrasına senet veririm. Tutar 5000 TL 10.000 TL neyse çekinmeden imzalarım çünkü bu projeye o kadar güveniyorum.

Ayrıca şöyle bir şey de var. Sponsor olabilecek firmalar var ama ortada bir şey yokken bir şey vermeyeceklerini açık açık söylüyorlar.

Düzgün bir şekilde ilgilenip PM atan arkadaşlardan bazıları ile ilerleyen günlerden tekrardan görüşüp Projenin detaylarını kendilerine şablonlarla anlatacağım ya da telefon görüşmesi yapacağım. Oturup PM den anlatmaya kalksam binlerce satır yazmak zorunda kalırım ve sizlerinde bunu oturup okuyacağını sanmıyorum.

Projenin örneğini soran arkadaşlar var. Benzer bir site varsa bile ben görmedim.

İlgilenen arkadaşlara tekrardan teşekkür ederim.