Değerli wmaracı dostlarım şuan hali hazırda tt kullanıcısıyım ve 100 gb akn 35 mbps 70 tl veriyorum.Kotayı sürekli aşıyorum ve hızım düştüğü zaman internet çekilmez oluyor, 7 kişi kullanıyoruz. TT den vazgeçip başka operatörler için arayışa geçtim.Yalnız aklıma bazı sorularda takıldı.Hepsini aşağıda paylaştım ve benimle aynı sorunu yaşayanlar mutlaka vardır.
- TT den memnunum ve 2019 da akn kalkacak diyorlar sizce bekliyim mi ? Ayrıca fiyatlar değişir mi o da var (31.12.2018 tarihi itibariyle AKN uygulamasına son verilmesine yönelik çalışma ve analizlere ilişkin karar verildi.)
- Türknet yapa altyapısı olmayan her yerlere artık sabit 35 mbps hız veriyor, aknsiz, taahhütsüz 65 tl ama bende 75 mbps hız destekliyor. MH zaten yok 3 gün sonra sana dönüyorlar.Karşı komşuma ben bağladım oradan biliyorum.
-Uydunete baktım doğru düzgün paketler pahalı ve aknli. Superonline de öyle zaten çok çok pahalı ve abimin evine arızaya 2 haftada gelemediler.
-Netspeed 200 gb akn 65 tl orta derece iyi ama bende digitürk v.b. cihazlar var sanal ip olduğu için sıkıntı yaratır.
- Milenicom ise 100 mbpse kadar aknsiz, kotasız, taahhütsüz 69 tl. MH hemen bağlanıyor ve whatsapp destek hattıdan da 5-10 dk dönüş oluyor.
Aklıma milenicom yattı pek sizce ? Diğer dostlarımız içinde fikir paylaşır mısınız ?