bilimokur adlı üyeden alıntı

Turknet altyapının desteklediği max hızı vermesi gerekiyor. İyice öğrenin bence bunu. Eğer olursa Turknet kullanın. Ben memnunum. Hatta bütün akrabalarımı Turknet e geçiriyorum yavaş yavaş


TurkNette bende sıkıntı fazla görmedim hatta ve hatta 3 kişiye ben kendim bağladım hızlılar ama mh biraz geliştirilmesi gerekir. Çünkü insanlar bıkıyor. Ev telefonunundan sorguladım 16 mbps dedi. Şuan Normal adresten sorguladım port olmadığı için normal hızı göremiyorum. Lakin şöyle bir şey var bunda 7 ay önce sorguladığımda 75 mbps hız diyordu daha sonra 3 ay öncede 35 mbps dedi. Anlamadım bende

kozlunet adlı üyeden alıntı

sterk Hocam, paketten daha ziyade siz kullanıcı sayısını düşürmeye bakın :D 7 kişi bağlanıyorsunuz ve herkes +1 cihaz bağlasa toplamda 14 tane cihazın aynı bağlantıyı kullandığını düşünürsek modem yanar modem :D Böyle bir bağlantının her türlü stabil olmayacağını düşüyorum.

7 kişi herkes tek bir cihaz 😀. Yapacak bir şey yok. Bazen de onların hızını düşürüp yüksek hızlıyı ben alıyorum.

BigBang adlı üyeden alıntı

turk.net'e lanet olsun. 1 hafta önce başvurdum abonelik belgesinde tc no kısmında benimki yazmıyor. aradım dedim değiştirin, olmaz iptal edip tekrar başvurun dediler bende tamam iptal edin dedim "sizi gerekli departmana aktarıyorum dedi" sonra aktardı yine aynı diyalog yaşandı "sizi gerekli departmana aktarıyorum" ile sonladı bu 4 defa yaşandı bende telefonu kapattım lanet olsun böyle firmayada müşteri hizmetlerinede.

netspeed'e denk geldim bugün. aradım bilgi aldım gayet iyi gözüküyor. yarın başvurucam.
bu arada akn siz paketleride var ve gayet uygun. sanırım gözünden kaçmış.

milenicom'un hakkında çok olumsuz yorum okudum o yüzden bağlatmadım zaten bana söylediklerine göre adresimde boş port yokmuş. o nasıl oluyor anlamadım. netspeed bana port sorunu var demedi.


Dediğiniz olayı daha önceden okumuştum. Başka bir sitede yani forumda orada turknet teknik destek elemanı gün içinde sorularınızı cevaplıyor. Yaşadıpınız olay da kötü kaç gün netsiz geçirmişsiniz.
Milenicom şikayetlerine baktım hepsi çözülmüş genelde. Ayrıca genel merkezi bizim eve yakın bu yüzden daha fazla destek verirler diye düşünüyorum.