Şimdi ilk önce emeğin var eline saglık ama eleştirilere açık olman lazım ki kendini geliştire bilesin dostum

Sorularım ve Önerilerim şunlar dostum ;

1- Hesapları açarken proxy ekleme varmı toplu biliyorsun ki instagram tek ip (proxy) ye en fazla 4-5 hesap actırıyor sonra dogrulama atıyor bunu nasıl aşacaksın suanlık programında bu engeli asacak bir özellik yok malesefki tek proxy kısmı yapmıssın onu cokluya cevirmen gerekiyor.

(Kaldı ki Şuanda proxy ile hesap açmak oyle bir zorluktaki instagram sagolsun piyasadaki proxyleri yalayıp yutmus durumda proxy satın almaya kalksak en uygunu bıle cep yakıcak maliyette olduki calısacaklarmı meçhul , yani diyecegim eksta bir ip modulu bulman lazım)

2 - Hesapları ek olarak acarkende mini panel olarak kullanmada sunman gerekli acarken hesap takip edebilir - yorum atabilir - foto begenebilir malesef ki bu olayda yok.

3- Hesapları açtıktan sonra fotoğraf paylaştırma yapabilirsin ömrünü uzatma adına ve otomatik bir şekilde biografi ve web site ekleme yapabilirsin.

Yanlış anlama bunlar yazılım için önemli heleki 1 cisi olmazsa zaten çöp oluyor biliyorsun dostum

He belki icinden diceksin aha bak yine beni ezmek icin konusuyor hayır asla ve asla emeğini küçümsemiyorum sadece olabilecekleri söylüyorum.