-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Freelance Web Graphic
-
-
Ad Soyad
G** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Fiyat ve günde ne kadar user açabilirim pm
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Günde toplam kaç user oluşturuyor ? userler kaç işlemde patlıyor proxyi + ücretle sağlıyor musunuz ? cevapları pm alabilir miyim ?
aefrgn
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
A
-
-
Ad Soyad
A** e**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
Sorularınızına cevap verilmiştir.Teşekkürler
RooTR
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Social Expert
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Şimdi ilk önce emeğin var eline saglık ama eleştirilere açık olman lazım ki kendini geliştire bilesin dostum
Sorularım ve Önerilerim şunlar dostum ;
1- Hesapları açarken proxy ekleme varmı toplu biliyorsun ki instagram tek ip (proxy) ye en fazla 4-5 hesap actırıyor sonra dogrulama atıyor bunu nasıl aşacaksın suanlık programında bu engeli asacak bir özellik yok malesefki tek proxy kısmı yapmıssın onu cokluya cevirmen gerekiyor.
(Kaldı ki Şuanda proxy ile hesap açmak oyle bir zorluktaki instagram sagolsun piyasadaki proxyleri yalayıp yutmus durumda proxy satın almaya kalksak en uygunu bıle cep yakıcak maliyette olduki calısacaklarmı meçhul , yani diyecegim eksta bir ip modulu bulman lazım)
2 - Hesapları ek olarak acarkende mini panel olarak kullanmada sunman gerekli acarken hesap takip edebilir - yorum atabilir - foto begenebilir malesef ki bu olayda yok.
3- Hesapları açtıktan sonra fotoğraf paylaştırma yapabilirsin ömrünü uzatma adına ve otomatik bir şekilde biografi ve web site ekleme yapabilirsin.
Yanlış anlama bunlar yazılım için önemli heleki 1 cisi olmazsa zaten çöp oluyor biliyorsun dostum
He belki icinden diceksin aha bak yine beni ezmek icin konusuyor hayır asla ve asla emeğini küçümsemiyorum sadece olabilecekleri söylüyorum.
aefrgn
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
A
-
-
Ad Soyad
A** e**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
Dostum hesaplara email onayı getirdim.Senin programında bunu yaptığını da düşünmüyorum.İp engelinden bahsetmişin büyük ihtimal ile de mobil veriyi bağlayarak yaptırıyorsun.Ayrıyetten ben kullanıcıyı ugrastırmayacak bır sekılde bu programı olusturdum.Biyografi ekleme ne alaka? Hesaplar biyografinin olup olmamasına göre onaya düşmüyor haberin ola.Proxy satın alınmasını istemiyorum.Bir kaç güne de programımı satın alanlara ve alacaklara küçük bir hediyem olacak.Proxy derdi ile uğraşmayacaklar.İp engellemesini geçebilicek :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba açılan hesapları tek bir program altında toplayabilceğimiz bi uygulama da var mı, smm panel tarzında?