-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
I** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar YouTube'da başkalarının çektiği videoları tepki videosu şeklinde izlesek içinde kendi sesimiz ve görüntümüz olacak şekilde acaba telif yermiyiz izlediğimiz videodan? büyük YouTuberlar bile yapıyor merak ettim.
Adam mesela diyor ki video başlığında 50 kg altını ezmek videoya tikliyorsun başkasının çektiği videoyu sadece izleyip yorumluyor bunun gibi videolar
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tam emin değilim ama youtube bu tarz eleştiri videoları için yeni bir politika yapacağını ve bu videolara telif atılmayacağını söylemişti. Tabi şu an için senin eleştirdiğin - tepki yaptığın videonun sahibi telif atabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Yabancılarda bu tarz videolar çok yapılıyor ancak ülkemizde eleştiri mantığı gelişmediğinden dolayı yiyebilirsin. Pewdiepie'ı eleştirdiler adam eleştirilerinden bir ders çıkaracağım dedi videosunda. Ülkemizde eleştirme işini yapan Yorekok var kanalı teliften geçilmiyor :D Bu tamamen videonun sahibine kalmış bir şeydir diye biliyorum.
STEAM; HOURBOOST l ACCOUNT SELLING l RANK BOOST l LEVEL UP
Ahmet
▪ illâ edep, illâ edep!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Proje Yönetimi
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Krizi fırsata çevirmek mi desek bilemedim, başlığı okur okumaz "Aleyna Tilki" geldi aklıma. :p