Merhaba arkadaşlar!

Bugün fark ettiğim güzel bir gelişmeyi sizlerle paylaşayım dedim. Duymayanlarınız için sevindirici bir haber olacaktır diye düşünüyorum.

Android Mesajlar artık Web'de!

Android mesajlar uygulamasının web sürümü artık tüm kullanıcılar için yayına alındı. Tıpkı Whatsapp Web gibi artık Messages Web üzerinden telefonunuza gelen SMS mesajları anlık olarak bilgisayarınızdan yönetebiliyorsunuz.


Madem haberi verdik, uygulamayı nasıl kullanamaya başlayacağınızı da anlatayım.

1. Adım: İlk olarak bilgisayarınızdan ya da telefonunuz haricinde SMS'lerinizi yönetmek istediğiniz herhangi bir cihazdan https://messages.android.com/ adresine gidiyorsunuz. Bu sayfaya eriştiğinizde sizi aşağıdaki gibi bir ekran karşılayacak:



2. Adım: Messages Web sayfasını açtıktan sonra şimdi Android telefonumuzdaki mesajlar uygulamasını açıyoruz ve sağ üst köşedeki üç noktaya tıkladıktan sonra açılan pencereden "Web için mesajlar" seçeneğine tıklıyoruz.



3. Adım: Açılan ekrandaki "QR kodunu tara" butonuna tıkladıktan sonra https://messages.android.com/ adresindeki QR kodunu tarıyoruz ve saniyeler içerisinde Messages Web kullanıma hazırlanıyor.



Hepsi bu kadar! Artık web üzerinden SMS gönderip alabilirsiniz!

Güle güle kullanın :)