WmOptimize adlı üyeden alıntı

mustix Sen Korkmaz'a verdiğim cevabı etiketliyince aynı cevabı sen görmek istersin diye etiketledim. Seninle muhatap olmak değildi amacım. Ordaki cevaptan kendi pay biçme sana değildir yani.

Sana amerikancı diyen yok. Necisin beni de ilgilendirmez.

Biz ilmi Çin'de de olsa alanlardanız. He merak ettiysen ben camilerden de aldım kurslardan da ama sizin gözünüze batan o bahsi geçen kek Millet KıraatHanelerinde olanlar merak etmeyin orada da bahsedilen ilimler tahsil edilebilir.
https://www.yeniakit.com.tr/haber/kemal-kilicdaroglu-millet-kiraathanelerinden-rahatsiz-oldu-478532.html


mustix adlı üyeden alıntı

Oo bak şimdi amerikancı olduk. :D Ne zaman fetöcü ilan edeceksin bizi bakalım? :D Soruma cevap bekliyorum. Bu bahsettiğin ilim nerede öğretiliyor?

Kıraathane projesinin ucu da rantçılara dayanıyor. Yanlış da olsa bir şeyi körü körüne savunmak nasil bir şey cözemedim gitti. Yahu kütüphane kapatan bir zihniyet, biz üniversiteleri diploması olsun diye öneriyoruz diyen bir zihniyetten ben kitap okumam özetini okurum diyen bir zihniyetten gercekten okuma oranını arttiran bir hamle gelmesini mi bekliyorsun :) alttaki floodu oku. Sana da bir müjde vereyim bir erken seçim daha geliyor. Enflasyon %1 2 daha artacak daha fazla kaldiramaz bu ülke. Secimden önce bol kese dagittilar her seyi su an bu bile cari açık oluşturdu 12 ay icerisinde 255 milyar dolar bulunulmasi gerekiyor bu da cabası. Neyse neyse hadi oku floodu ekim kasim gibi de seçim var.
https://twitter.com/sefa_said/status/1005685059666444288?s=19

Edit: Beni bilen bilir 24 haziran erken secimini de martta söylemiştim