WmOptimize adlı üyeden alıntı
Korkmaz mustix Anlamamak için baktığınızda anlamazsınız. Anlamanızı da beklemezdim. Evet Benim ülkem yapıyor, Benim ülkem üretiyor, Benim ülkemi savunuyorum, çünkü Benim ülkem.
Sen, ülke sadece oy kullandığın parti başa geçince senin olduğunu sanıyorsun heralde "senin ülken" diye öteliyorsun. Arkadaşım ben batsa da ülkemin yanındayım. Amerika şöyle böyle diye onun başarısı ile ülkemi düşürecek değilim.
Sen iyi bak bakıyım
"
Al bak amerga da batıyordu zaten"
Burada amerika batıyoru mu anladın ?
Sen ithalatımızın ihracattan fazla olduğu bir görsel paylaştın.
Bende daha fazlasına sahip olan amerikanınkini paylaştım.
Ben seninin kafana göre "
Al bak amerga da batıyordu zaten" dedim. İroni nedir neye denir kimlere yapılır nasıl yapılır bi öğren.
Tl Dolara göre değer kaybediyor dedin
"Evet büyüyoruz" diye dalga geçtin.Bende TL'nin rubleden fazla olduğunu görseli paylaştım.
Senin kafana göre Rusya'dan daha çok büyük olmamız gerek dedim.
Umarım anlamamak için bir daha okumuşsundur. :) Gülünecek halde bile değilsiniz.
Kısacası bu lafları bir bir yediğinde oturup güleceğim. Çok değil 2 sene sonra yine bir erken seçim yapar takılırsınız. :D
15 senedir üretiyoruz ya tablosu ortada işte. 15 sene önce evlerde buzdolabı yoktu. Biz karın alında saklardık. Toprağa gömerdik. :D
Rusya dediğin ülkenin teknolojisine ulaş önce. Adam tek yaptırımı ile aklını alır. Tek düğme ile yok eder.
Şimdi komik gelecek. Doğal gazının tamamına yakınını onlardan alıyorsun yaptığın ticaret anlaşmaların var bunlara uymak zorundasın. Doğal gazını arıza var diye kesse ne yapacaksın.
Askeri güç olarak güçlümüsün sence. Asker olarak en büyük askeri orduya sahip olabilirsin. Eline G3 veriler sıkarsın buradan oraya. Adamın füzeleri uzaya çıkıp yer yüzüne iniyor :D
Nato seni kaale almıyor. Amerikanın natosumu bizi kurtaracak :D S400 leri aldınız yazılımı Rusların. F16 aldınız yazlımı Amerikaların.
Biz çok gördük kaza ile Türk donanmasını vurduklarını. Ne yapabildik tıpış tıpış gittik o eski gemileri aldık. Beğenmediğiniz küçümsediğiniz ülkelerin savaş teknolojisine bel bağlıyor bununla gövde gösterisi yapıyorsunuz.
Tüm komşular ile ilişkileri sallantıda. İç savaşın vurduğu Suriye'den patates alacak kadar zavallıyız. Neye göre büyüyoruz. Kime göre büyüyoruz.
İşide destek verdiler Suriyeyi karıştırdılar. İşid militanları şimdi Türk askeri ile Suriye de savaşıyor. Kimle savaşıyor. Bir zamanlar Dağdan indirilip kucaklanan teröristlerle.
İncirlik üssünden Suriye'de ki teröristlere silah taşındı mı taşınmadı mı. Amerika Suriye'de teröristlere yardım ediyorsa İncirlik üssünü niye kapamıyoruz.
Dayılanmak bedava tabi. Yarın bir gün orta doğu projesinin eş başkanı olduğunu hatırlar ise vay halinize. Ülkenin yarısı gitti. Nede olsa verdik yetkiyi. Mecliste de çoğunluk var.
Bu sistem de yetmez başkanlık da az gelir. Halifelik gelsin ki yok olup gidelim. Ne de olsa Osmanlı torunuyuz. Amerga kim ya :D