WmOptimize Ha diyorsun ki ben bu ekonomik deha ilimini camilerde, kurslarda öğrendim. :D
Ya sizin bu vatanı sadece biz seviyoruz, bütün müslümanlar bizden yana, bizden başka herkes amerikancı, kafir bilmem neci tavırlarınız beni benden alıyor. :D
Zerre ilim bilginiz olsa, bak zerre diyorum, göz göre göre arabayı uçuruma son gaz süren şoföre az daha hızlı sür demezsiniz. Ama ilim size Çin kadar uzak ne yazıkki...
Ya sizin bu vatanı sadece biz seviyoruz, bütün müslümanlar bizden yana, bizden başka herkes amerikancı, kafir bilmem neci tavırlarınız beni benden alıyor. :D
Zerre ilim bilginiz olsa, bak zerre diyorum, göz göre göre arabayı uçuruma son gaz süren şoföre az daha hızlı sür demezsiniz. Ama ilim size Çin kadar uzak ne yazıkki...
Böyle bir kitle ya. Fazla bir şey anlatmaya gerek yok. O da haklı her şey ellerinde gözleri kör olmuş. Şu aşağıdaki video suriyede afganistan da olsa normal derdim koskoca Turkiyenin İstanbulunda cekiliyor. Ne polis var ne asker. Adamlar kadınlar makineli pompalı tüfekle saydırıyor. Bana göre devlette liyakatta adalette her şey bitmiştir şu saatten sonra. Fazla konusup tartismanin anlamı yok. Erken seçim geliyor. Ekonomi daha da dibe batıyor. Bakan iç savaş çağrısı yapıyor. Sonumuz hayrola diyecegim lakin buradan hayır çikmaz.
Geçmiş olsun
Buyrun Yeni Türkiye
https://twitter.com/alperment/status/1011968302372057088?s=19