Mikroblog scriptini yazmak için firma olmaya gerek yok ki. Sosyal medya uzmanlarını ve mobil geliştiricileri de bionluktan bulsbilirsiniz.
Her konuya bazen yetişemeyiz o yüzden zamanımı blog scripti yazmak yerine yazdırmak için gerekli işlemleri yapmak daha mantıklı geldiği için arıyorum. Bionluk gibi pazarlara pek girmek istemiyorum şuan. Teşekkürler yorumunuz için.
Biz isteklerinizi karşılayabiliriz ancak ağustosa kadar yardımcı olamayız. İlerleyen dönemde ihtiyaç duyarsanız yardımcı olmak isteriz.
Yorumunuz için teşekkürler, güzel düşünceniz hoşuma gitti. Ağustosa kadar bekleye bilir miyim bilmiyorum.
uzman kirala bionluk çakal sitesi olmuş para tuzağı uzak durun
Bende işinde uzman birilerini arıyorum, temiz güvenilir bir firma.
.Net ve İstanbul olursa önerebileceğim bir firma var
Siz önerinizi bildirin ist farketmiyor.
Çalıştığım yazılım firmasını önerebilirim fakat sosyal medya işi yapmıyoruz. Sosyal medya için size sadece o işle uğraşan bir ajans ile çalışmanızı tavsiye ederim. Sosyal medya başlı başına bir alan olduğu için bir - iki sosyal medya uzmanı ile yapılabilecek bir iş değil. Yazılım konusunda en büyük etken sizin bütçeniz. Bu konuda bir fikir verebilirseniz size elimden geldiğince yardımcı olabilirim.
Efendim aramış olduğum konuları belirttim lakin ayrı ayrı uğraşmak yerine bir ajans firması düşünüyorum işte. Yinede teşekkürler yorumunuz için.
PM Gönderildi.
Pm alındı, yanıtlandı.