BakalimBilelim adlı üyeden alıntı

Merhabalar, öncelikle ücretsiz hizmetiniz için kendi adıma teşekkür ederim. Sorum şu;
Tanıtım yazısı satışı yaptığımda ve yazının tarafımca yazılması istendiğinde, olabildiğince doğal bir şekilde yazmaya çalışıyorum. Şöyle ki, izmir araç kiralama konulu bir site için "İzmir'de gezilecek yerler" diye bir başlık atıp normal makale yazıyorum ve yazı içinde de "İzmir araç kiralama firmalarından uygun fiyatlı bir araç kiralayıp şehir kolayca gezebiliriz." gibi cümle de geçiriyorum. Google bu doğallığı sezebilir mi? Yoksa anahtar kelimeye hiç link vermeden "Kaynak:www.... " şeklinde ya da yazı içinde direkt bağlantı linkini geçirerek mi tanıtım yayınlamalıyız?

Özet geçecek olursak direkt anahtar kelimesi yer alan siteyi o kelime üzerinden anlatmak yerine normal ve doğal bir makale yazarak ilgili anahtar kelimeye yazı içerisinde(yazıyla uyumlu şekilde) kullanmak, GOOGLE tarafından daha iyi karşılanır mı?


Linklerde doğallık ve farklılık en önemli sıradadır. bütün makalelerinizi anchor text olarak çıkarsanız bir yerden sonra sitenize ver tanıtım yapmış olduğunuz sitelere zarar verecektir link çıkarken kaynal: siteadresi h2 etiketi ve anchor text olarak çeşitlendirme yapmalısınız. yaptığınız işlem gayet etik ve sağlıklıdır.