Herkese Merhaba yeni üyeyim.
forumda bu durum ile ilgili birçok konu var, çoğunu okudum ancak çıkış yolu bulamadım.
uzun zamandır bilişim üzerine çalışıyorum son dönemde internet yayıncılığına merak saldım.
mevcutta kullandığım çok eski bir gmail hesabım var.
bu internet yayıncılığı hakkında birşeyler yapabilmek adına alan adı aldım ve bir hosting de barındırmak için gerekli hazırlıkları yaptım wordpress öğrendim, www.technoshot.net adresinde teknolojik haber yapmaya başladım.
sonrasında dedimki birde youtube kanalı olsun orda incelemeler yapalım ve technoshotnet ismi ile bir gmail hesabı açtım sonrasında da bu kanala inceleme videoları koymaya başladım.
hatta aynı isimde twitter, facebook ve instagram hesabıda açtım, herşey güzel gidiyordu sonra adsense e müraacat ettim ve kabul edildi hatta yakın zamanda onaylandı pin gelmedi kimlik gönderdim onaylandı hatta cüzi bir ödeme bile aldım.
buraya kadar herşey güzel ancak geçtiğimiz hafta adsense hesabının kapatıldığına dair bir mail aldım malum geçersiz trafik maili kimse tutup da reklamlara langır lungur tıklamadı, kaldıki youtube kanalı zaten 1000 abone altına adsense onayıda vermiyor.
adsense kapanmasına itiraz ettim ancak malesef olumsuz dönüş oldu (muhtemelen robot) hemen mail attı olumsuz diye.
neyse dedim kendi kullandığım şahsi hesabıma siteyi atarım dedim bi baktım bugün mail geldi onada kapatma yapmışlar.
google forumunda konuyu açtım, bir yetkili takip etti ama malesef oda çözüm sunamadı.
muhtemelen kapatılma şundan olmuş şahsi hesabımda; sonradan açtığım technoshot hesabımda kişisel olarak algılanıp her ikiside adsense ayrı ayrı olmaz diye bu google amca ikisinide kapattı.
bu aşamadan sonra ne yapabilirim bu nasıl birşeydir?
yani illaki şirket kurup öylemi bir şey yapmak lazım anlamadım.
bana yol gösterecek üstadlardan bilgi bekliyorum.
saygılar.