-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / K
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hocam piyasa öldüruculeri çok fazla. Mesela örnek veriyorum . Site kurulum anahtar teslim hizmet veriyorum. Adama olurundan bir fiyat veriyorum XXX TL. Bu çok fazla diyor. Kendisine soruyorum siz ne veriyorsunuz diye xx tl. Bu hizmet içinde bu fiyatın yani sıra ekstra 1 hafta destek ve daha birçok şeyde istiyor. Armut piş ağzıma düş hesabı.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Ağ ve bilgisayar sistemleri yö
-
-
Ad Soyad
H** Ü**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bilişim okuyan webci oluyor ondan :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web ve Masaüstü programlama
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Herkes dertli bu konudan belli :D
Her Türlü Stabil Bot! | İnstagram, Twitter, Whatsapp ve daha fazlası için PM!
-
-
Yaş/Cinsiyet
60 / E
-
Meslek
Seo Educator
-
-
Ad Soyad
D** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
slm,
Herkez webmaster olamaz, herkez yazılımcı olamaz, herkez soe cu olamaz, herkez makale, içerik yazarı olamaz burayı arttırabilirsiniz. Sonuç odaklı meslek sahibi olmak, yaptığın mesleği kurmsal da yapmak emin sağlam ve sonuçları doğurur.. Para meselesine gelince; kim ne kadara isterse o kadara yapar işini, serbest piyasa,..
Ama sonra geri dönüşüm alırmı? servis var mı? garantisi nedir? burası arttırabilir, Bu sadece alıcını yani tüketicinin riski ve sorunudur..
https://seoegitimi.gen.tr Her canlı 1 gün ölümü tadacaktır.
27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Ucuz değil. Sadece sen işin alt kulvarında koşuyorsun, gördüklerin de senin gibi insanlar. Maksimum 1000 liraya iş yapanlar.
Mesela bedavaya da E-ticaret yazılımı var 160.000 TL'ye de var. Milyonlarca lira harcayıp in-house yaptıranlar da var. Bir harddiskten veri kurtarmak için 100.000 TL ödeyen de var site güvenliği testi 20.000 $ fiyatla çalışanlar da var. Sen işin hangi boyutundaysan sadece onları görüyorsun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
PHPacemisi adlı üyeden alıntı
Ucuz değil. Sadece sen işin alt kulvarında koşuyorsun, gördüklerin de senin gibi insanlar. Maksimum 1000 liraya iş yapanlar.
Mesela bedavaya da E-ticaret yazılımı var 160.000 TL'ye de var. Milyonlarca lira harcayıp in-house yaptıranlar da var. Bir harddiskten veri kurtarmak için 100.000 TL ödeyen de var site güvenliği testi 20.000 $ fiyatla çalışanlar da var. Sen işin hangi boyutundaysan sadece onları görüyorsun.
Elbette bu bahsettiginiz boyutlara burda bir muhabbet donmuyor zaten biz sadece bu gordugumuz piyasayi konusuyoruz. Yoksa ozel is yapanlarin zaten burada yorum bile yapcagini sanmiyorum :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** U**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Dediklerinize katılıyorum ama şimdi doğruları konuşmak gerekirse 200 liralık işi 400-500 liradan kitlemekte etik olmaz karşıdakini kandırmış oluruz başka bir şey değil.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ramazayn adlı üyeden alıntı
Dediklerinize katılıyorum ama şimdi doğruları konuşmak gerekirse 200 liralık işi 400-500 liradan kitlemekte etik olmaz karşıdakini kandırmış oluruz başka bir şey değil.
Biz pahalidan yana degilizki kitleyelim :) isin ederi neyse ondan yanayiz :)