Merhabalar , öncelikle WMAracı'nı eskiden çok aktif olarak kullanırdım buradaki çoğu kişi bilir. Kendimi bu forumda çok geliştirdim fakat şu aralar bu foruma girmiyorum. Neden mi ? İşte sebepleri aşağıda sıralayarak yazıyorum.

1. Yeni konu açınca mesajlarımı kimse görmüyor.(Sanırım mesajlarım akışa düşmüyor.)

2. Ticaret konularına cevap gelince yukarı çıkmıyor. (Yukarı taşıyınca sadece kategoride çıkıyor.)

3. Ticaret & Forum'u ayırarak aktiflik düşük gözüküyor.

4. Üye olmayan bir kullanıcı tarafından forum çok demode gözüküyor. ( Senelerdir aynı tasarım değiştirilmeli.)

5. Ticaret konusu açmak için premium üyelik. ( Bunun yerine forumda minimum +10 ticaret puanı olma şartı getirilebilir. Böylelikle forumda ticaret'te artar.)

6. Forumu ne zaman açsam en üstte hep instagram reklamları dönüyor. bkz. http://prntscr.com/k1ef6f

7. Forum & Ticaret kısmında çok fazla reklam var tek sütüne düşürülebilir.

8. Sıra Bulucu kısmı eski haline döndürülebilir veya araçlar daha modern yapılabilir. Çok karışık olmuş.

9. Yeni konular , yeni mesajlar , güncellenen konular hepsi aynı yere taşınıp eski haline dönmeli. Böylelikle tek yerde olacağı için konulara daha fazla etkileşim gelir.

10. Her kategori için ticaret konusu açmak için trader şartı getirilmeli.

11. SEO 5 TL konularından artık gına geldi. Alt limit gelmeli o kategoriye.

Okuyup vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.

Eleştirilerim & önerilerim kesinlikle saygısızlık olarak algılanmasın. Tamamen içten ve saygılı şekilde yazdım.

Herkese iyi forumlar dilerim.