Paratic adlı üyeden alıntı

yok sizi yanlış anlamadım maalesef hepimiz son tahlilde kendi ekonomimizi düşünmek zorundayız. dolar endexi şu an yükseliyor, bu doların gelişmekte olan para birimleri karşısında haftaya yükselişle başlamasına neden oldu. kur tekrardan 4.600 seviyesini geçti, bu hafta yükseliş devam eder mi bekleyip göreceğiz.

https://paratic.com/dolar-yukseldi-kur-4-60-lirayi-gordu/

Tamamen kendi analizim ve tekrar tekrar söylüyorum bunu 2 3 ay boyunca 4.30 ile 4.70 arası gidip gelecek bir şey alacak kisiler icin en uygun zaman su an. Daha sonra yükseliş başlayacak. Yerel seçimlere 8 9 ay var bu seçim erkene alınacak. Yetmedi. Bir erken seçimde 2019 sonunda gelecek. Bu başkanlık sistemi ile ülke yürümez bunu herkes görecekm zaten yerel seçimlerin erkene alınması kulislerde konusulmaya başlanmış bile. Ben 24 haziran seçimi de martta söylemiştim lakin ben temmuz gibi bekliyordum cok daha erken olmustu. Ülkeye çok zarar verecek çok. Herkes her şeyi anlayacak lakin cok geç olacak. Şu an ipler abdnin elinde s400 kararına göre doları bir anda uçuradabilirler hafiften düşüredebilirler.

Bu burda kalsın ilerleyen zamanlarda bakalım.