onurkaplan adlı üyeden alıntı

Tebrik ederim çok güzel içerikler paylaşıyorsunuz

Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim :)

appiah5454 adlı üyeden alıntı

siteye giren kullanıcı sayısı az ise wp cron gerekli zamanda tetiklenmeyeceği için özellikle cache kullananlar için sıkıntı olacaktır. bunun yerine wp cron iptal edip oto cron yani 15 dakikada bir sunucu üzerinden cron.php dosyasını çalıştırmak en iyisi olacaktır hemde gereksiz sunucu yükünü düşürecektir. ayarladığınız zaman dilimine göre yazı saatlerini vermeniz lazım örneğin 15 dakikada bir oto cron.php çalışıyorsa yazı zamanlama saatiniz 15 dakikalık bir dilim olmalıdır örnek vermek gerekirse 14:15, 14:30, 14:45, 15:00 gibi :)

Mutlaka birisi bunu yaşayacak ve soracak, sormadan cevabını bulmuş olmasına sevindim :) Katkınız için teşekkürler.

Pawn adlı üyeden alıntı

Çok sık kullanıyorum bu özelliği. Şunlarıda ekleyebilirsen çok iyi olur aslında.
1) Genel wordpress ayarlarından tarih saati yapılandırma. (İstanbul saatine göre)
2) Wordpressde sık görülen zamanlama kaçırıldı hatası.

Teşekkürler.

Varsayılan olarak saat ayarının doğru yapıldığını düşünerek oraya hiç girmedim. Takılanlar olursa o konuda da bilgilendirme yaparım mutlaka :) Konuyu çok uzatmadan ana temayı vermeye ve sizleri sıkmamaya çalışıyorum. O yüzden de karşılaşılabilecek hataları konuya dahil etmedim. Ancak zamanlama kaçırıldı hatası ile ilgili şurada paylaşılmış bir anlatım var takılanlar bakabilirler: Medium.com - Mustafa Şafak

Katkılarınız için teşekkürler :)