Merhaba,
Hocam yeni bloglarınızı paylaşmayın hırsız çok yazılarınızı çalarlar.
Hocam yeni bloglarınızı paylaşmayın hırsız çok yazılarınızı çalarlar.
tayfun29 Hocam kategori site tanıtım kategorisi zaten :) Yazıyı yarın bi gün google sıralamasında yazılar yükselince yine çalarlar hatta üstüne sağlam bi seo yapıp sıralama arkadaşın önüne bile geçebilirler, sitenizi burada yayınlamayın demeniz çok saçma...
prognostic Bence blogunuzu paylaşın hocam, kendi açımdan söyleyeyim site tanıtım kategorisini takip etmeyi seviyorum çünkü takip edebileceğim bloglarla karşılaşıyorum. Yani sizin blogunuz da ilgimi çekseydi şu anda takip almıştım ve 1 okuyucu kazanmıştınız :) Fakat şu an blogunuzun adresini bilmiyorum ve kontrol edemiyorum.
prognostic Bence blogunuzu paylaşın hocam, kendi açımdan söyleyeyim site tanıtım kategorisini takip etmeyi seviyorum çünkü takip edebileceğim bloglarla karşılaşıyorum. Yani sizin blogunuz da ilgimi çekseydi şu anda takip almıştım ve 1 okuyucu kazanmıştınız :) Fakat şu an blogunuzun adresini bilmiyorum ve kontrol edemiyorum.
moris
:) Tamam yayınlayın.
Ben bu sektörde +10 yildir varım ve milyonluk hit çeken sitelere de sahibim eğer tavsiye veriyorsak boşuna değil.
Site tanıtımdan takip ediyorum falan bu isler çok saçma blog takip etme olayı öldü herkes googleden giriyor artik.
:) Tamam yayınlayın.
Ben bu sektörde +10 yildir varım ve milyonluk hit çeken sitelere de sahibim eğer tavsiye veriyorsak boşuna değil.
Site tanıtımdan takip ediyorum falan bu isler çok saçma blog takip etme olayı öldü herkes googleden giriyor artik.
İşte bu milyonluk duruma gelmede veya o kadar fazla olmasa da sonuçta ilk durumdan bir şekilde ilerleme kaydettiniz bu süreç hakkında bilgi almak istemiştim yardımcı olursanız sevinirim