Bu ülkede 5 sene boşuna hapis yatıp sonra özür dilenerek salınan insanlar var. Dunyadada emsalleri var mesela adam 30 sene yatıyor fakat suçsuz cıkiyor.

Bizim ulkemizde adalet diye bir kavram olmadigindan ve yanliş cezalar cok fazla verildiginden ucu cok kötü yerlere gidecektir.
Ayrıca idam gelince ilk kimler asilacak cok iyi biliyoruz. Bu ülkede fetöcülerin organizasyonu ile 5 sene ergenekondan hapis yatan tegmenler albaylar vardı o zaman idam olduğunu duşünsenize boşu boşuna canından olacaktı yiğitler.

Kimyasal hadım ve ağirlaştırılmış müebbet varken bu tür girişimler provokasyondan öte bir şey değil. Zaten 50 sene geriden geliyoruz idam gelirse 1800lere gideriz.

Önce normal adaleti sağlasinlar. 24 haziranda secim gecesi yüzlerce insan istanbulun gobeginde makineli tufekler pompalilar tabancalar ile havaya kursun yardirirken ortada olmayan polisten devletten idamin gelmesiyle adalet beklemek aptallik olur. Kendilerine karşıt düşünenler de ipe gidecektir ve sonu iç savasa kadar gidebilir. Dediğim gibi kimyasal hadım ve ağirlaştirilmiş müebbet en iyi yol.