Rick35 adlı üyeden alıntı
Elinizdeki 3000TL nin %15 i ile kişisel blog sitenizi kurar , tema bilginiz varsa kendi temanızı , yok ise %5 i ile de tema yaptırır geri kalan %25 ile de reklam veya backlink calismasi yaptırırsınız , geriye %75 de paranız kalır :) ve blogunuzdan da para kazanabilirsiniz.Ben böyle bişey düşündüm. :)
Merhaba,
Öncelikle alıntı yaptığım mesajı yazan arkadaşın matematiğine hayran kaldığımı belirtmek istiyorum. Hatta "oğlum bak git" demek istiyorum :eek:
Çoğu kişi bayanlar üzerine blog ve e-ticaret demiş. Benim aklıma ilk olarak;
http://www.kizlarsoruyor.com/ sitesi geldi. Sitenin amacı, hiti v.s. ayrıntıya girmeyeceğim. İkinci olarak derleme gonulgozum.com'a bakabilirsiniz.
Sıfırdan web sitesi açmak benim açımdan zaman kaybı. Bu açıdan bakabilirsek 1000 - 2000 TL arasında Pr'si minimum 3, hiti organik, indexleri oturmuş bir web sitesi alıp, kalan tutarı kalıcı sosyal imleme + adwords banner + editör gibi harcamalarda kullanabileceğin gibi, bunların hepsini bir kenara koyarak;
Yemek tarifleri, Sağlık ve Turizm alanında yapacağınız içeriği ön planda olacak siteler kârlı yatırım olacağı gibi genel blog, haber sitesi, teknoloji sitesi gibi sürekli güncellenebilecek platformlar açılması daha çabuk hit alır lakin daha çok emek ister, zaman alır.
Tüm bunları yazarken, "ben olsaydım ne yapardım?"ı düşünmedim. bu sebeple daha fazla fikir almanı, daha çok araştırmanı tavsiye ederim. Belki istiridye mantarı üreticiliği ortaklığı daha mantıklı gelir he, ne dersin? :)
İyi çalışmalar, hayırlı geceler.