-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
V** S**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Nasıl yaparız nasıl ederiz deneyimli arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa sevinirim temel oluşturmak istiyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
139, (%100)
Voscreen indir
İngilizce kitap siparis et. Amazon uk bu konuda harikadır. 2.el tanesi 0.30£dan siparis verebilirsin
Yabancı muzik dinle
Yabancı film izle
Kelime ezberle ve hayatına uyarla bunu yani masa deme desk de, muz deme banana de, zihinsel dusunmeden bu is olmaz.
Fakat evde bir yere kadar öğrenebilirsin dil zekan cok cok ust duzey degilse yurtdisina gitmeden zor.
negiu
WM olmaya çalışıyoruz
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Fizyoterapist
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Youtube a girip "video eğitim İngilizce" yaz hocam 2. playlistteki ilk videoyu izle ondan sonra ilk playlisti açıp, yardır ^^
Gramere başta aşırı takılmayın, bir bakın, az çok fikir edinin ve kelimelere abanın.
Sesli İngilizce kitap okumanın artısı baya olur. Film-dizi size kalmış.
Alanımda araştırma yapacak yeterli Türkçe kaynak olmadığı ve bir anime hayranı olarak bölümleri erken izlemek istediğim için ister istemez İngilizce öğrendim. Yani bir amacınız olsun.
Tekrar yazıyorum, kelime bilgisi önemlidir. Başlangıçta gramera çok takılmayın, zamanla oturur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kimya Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Y** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İngilizce düşünmeye çalış. Kendini sürekli yetersiz hissedeceksin. O zaman da düşüncelerini ifade edecek kelimeleri öğren.
Ayrıca türkçe-ingilizce sözlük yerine ingilizce-İngilizce sözlük kullan
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO Danışmanı
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Ingilizce günlük konuşma iceren diziler izle alt yazılı. Ingilizcen biraz ileri seviye ise, ingilizce alt yazi ingilizce dublaj izle. Çogu dizi teknik terimler falan içerir. Bunlari ingilizce alt yazili izlersen anlaman zor olur. Ama sitcomlarda gunluk konusmaya yer verildigi icin sokak ingilizcesini cok rahat ogrenebilirsin. Buna en iyi ornek Friends adli dizidir. Evden okuldan veya kurslarla ingilizceni belli bir seviyeye getirebilirsin sadece. Sonraki adım yurt disi olmali. Baska turlu "tam anlamiyla" ingilizce ogrenemezsin. Soylediklerimin hepsi tecrubeyle sabittir. Onlarca arkadaşım bu sekilde konusmayi sohbet etmeyi veya sunum yapmayo rahatlikla becerebilecek duruma geldiler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Geliştirici
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Voscreen ve duolingo sitelerini tavsiye ederim.