MSRT adlı üyeden alıntı

Hocam çok boş konuşmuşun. Araştırmanın bir parçası da, birebir uygulayanla iletişimde olmaktır hatta en iyi parçası. :) su aldığı kaynağı der mi diyorsunuz da denilince kaynak mı kuruyor onu anlamıyorum? Bizim insanımız maalesef bu zihniyeti değiştirmedikçe bir adım gidemeyiz ileriye

Kimse sana başarısınin sırrını veya yöntemini söylemek zorunda değil sen ticaret ne bilmiyorsun. Ticaret forumdayız dikkat et. Kimse kara kaşina kara gözüne hayrına burda değil. Adam ekmek yediği yerde kendisine neden rakip istesin onu geçtim adam neden söylesin? Hadi gir yabancı websitesi olupta çok iyi kazanan birine git bana püf noktalari söyle kategorini söyle ya da siteni söyle bir göz atayım de sana ne diyecek.

Boş konuşan birini arıyorsan aynaya bak gereksiz gereksiz de yorum yapma. Kaynağin kurumasina gerek yok su miktarı azalsa yeterli. Kimse sana yaptığı şeyleri söylemek zorunda değil. Bu forumda da böyledir. Dünyada da böyledir. Geç bunlari. Çok istiyorsan emek çaba sarf et kaynakları tara bizim insanımız asıl bu beleş hazır bilgi arayasından vazgecmedigi sürece bir halt yapamaz.

Armut piş ağzıma düş oh ne ala memleket. Adam senelerce bilgi birikimi edinsin çalışsın didinsin sonra sen gel adamdan bilgi iste sana ücretsiz versin bunları bu nasil bir kafa çözemedim. Bu kafayla 1 adım ileriye gidemezsin. Polyannacılık oynamaya gerek yok. Sanal dünyada ve ticarette bildiklerin ve zekan kadar yol gidersin. Yoksa gidemezsin. Kimse de sana şunu yap şu kategoride site aç su kadar kazanirsin demeyecek. Dünyayı öğren biraz. 33 yaşına gelmişsin bunu da ben mi söyliyeyim