-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
?
-
-
Ad Soyad
K** G**
-
-
-
Ticaret
43, (%100)
Burda kimse size iş yapacak bir tavsiyede bulunmaz. Para edecek bir fikri olan zaten kendisine saklar. Ama gelecek e-ticaret devri.Bununla ilgili bir site açabilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Reklam Danışmanı
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
secret1071 adlı üyeden alıntı
Burda kimse size iş yapacak bir tavsiyede bulunmaz. Para edecek bir fikri olan zaten kendisine saklar. Ama gelecek e-ticaret devri.Bununla ilgili bir site açabilirsiniz.
Kesinlikle katılmıyorum...
Siz iş yapacak fikir paylaşmayacak olabilirsiniz, sizin bu tavrınız bu konuya mesaj yazanların tümünü tanımlamaz ve etkilemez.
Özgün fikirler illaki proje sahibine kalır fakat zaten 3 bin liradan bahsediyoruz 3 yüz bin liradan değil. Ayrıca "e-ticaret" kavramından ne anlıyorsun, merak ediyorum.
Tahterevallinin diğer ucuna oturup sayemde yükselen kişilere, sıkıldığımda kalkabileceğimi söyleyin
Onur07
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bayanlara özel bir portal çok tutar birde siteye özel portal temasını yaptırıp özellikle sosyal ağlarda reklam yaparsanız gerçekten hit çekersiniz . Örnek olarak haber365 var . :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Reklam Danışmanı
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
secret1071 adlı üyeden alıntı
Tamam arkadaş kızmayın.Sadece anlatmak istediğim kimse büyük fikirlerini paylaşmaz. Unutmayın ki internetteki Milyar dolarlık şirketlerin % 90 bireysel ve sermayesiz olarak kurulmuştur.
Kızmadım, yanlış anlamışsın. Eleştiriyordum.
Aklıma gelmişken;
http://www.vimjo.com/
Bileniniz vardır mutlaka çünkü şirket reklama çok fena yatırım yaptı. Üstelik bu konu içinde, bayanlar üzerine; cilt bakım ürünleri, makyaj malzemeleri, e-ticaretti vesaire çok konuşuldu.
Bakın bu sitenin Reklam Danışmanı, Tv, billboard, raket, adwords, araç kaplaması, radyo ve belki benim hatırlayamadığım sektörlerde reklam yatırımı yalınmıyorsam; 900 bin liradan fazlasıyla yaptı.
Şimdi soruyorum; aranızda bu siteden hiç alış veriş yapan var mı?
Saygılar...
Tahterevallinin diğer ucuna oturup sayemde yükselen kişilere, sıkıldığımda kalkabileceğimi söyleyin
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Bilgisayar
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İlgi alanınız neyse onu yapın diger türlü 3.000 tl gibi bi mevla yı riske etmiş olursunuz
www.arabayarisi.net - www.keriz.net - www.bedavaoyunlar.org