kelebek adlı üyeden alıntı

Artı ve eksi olayına karşıyım (LGBT). Onun dışında yanlış hatırlamıyorsam babaannem çocukken çok güzel bir söz söylemişti. "Bizim burada topala topal, köre kör denir" diye. hayatımın büyük kısmına uyarlamaya çalıştım.

Ek olarak sevdiğim diğer bir söz: "savaşma seviş" :)


Bir insanın 4 duvar arasında ne yaptığını kimseyi ilgilendirmez o yüzden lgbt bireyleri ben de destekliyorum. Destekliyorum derken özgürluklerini. Ben heteroyum fakat lgbt arkadaşlarım var. Gayette düzgün insanlar. Bir öcü gibi gösterilmelerine karşıyim. Lgbt bir hastalik değildir. Bilim tarafından kanıtlanmiş bir şeydir bu. Naziler gibi faşist düzeni savunanlar bu tür farklılıklara karşı durmuş kıyım yapmışlardır.

Oysa sevgi sevgidir yahu kimi sevdiğinden çok nasıl hissettiğin önemli. Lgbt bireylerin cogunu cok yakisikli veya cok guzel insanlar oluşturuyor fakat oldugun gibi görünememenin verdigi muazzam ağırlığı taşıyamiyorlar. Birçoğu toplum baskısından hetero evlilik yapmak zorunda kalıyor. Ayrıca bilimsel olarak yapılan bir araştırmaya göre lgbt bireylere aşırı derece de karşi duran ve tepki veren kişilerin %80ni gizli eşcinsel çıkmiş.
Bknz:
https://www.artigercek.com/lgbt-karsiti-meclis-uyesi-ofisinde-erkekle-basildi

Doğada hayvanlarda bile eşcinsellik vardır. Bırakın herkes özgürce yaşasin yahu. Dunyayi güzellik kurtaracak bir insani sevmekle baslayacak her sey diyor üstad. Bir kadını veya bir erkeği demiyor insanı diyor.

Çok sevdiğim bir söz vardır, bu prison breakteki T-Bag karakterine aittir.

Hepimiz kendi kimliklerimizin tutsaklarıyız ve kendi yarattığımız hapishanelerde yaşıyoruz. Der.

Bu kadar tabulaşmayın hayatı salın gitsin. Içinizden nasıl geliyorsa öyle yaşayın. Kimse kimseden üstün değil bu dünyada. Kafaya sıkılacak tek kurşunla ölmeyecek insan yok bunu asla unutmayın. Birgün öleceğini ve ölüm zamani gelince, hayattan duyulacak tek pişmanlık olmalı, "AKLIM HALA YAPAMADIKLARIMDA" nın pişmanlığı :) hayata bir başka pencereden bakmayın, duvarı yıkın her yerden bakın.

GECE GECE NE YAZDIM YAHU :)