cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam artık bir çok internet tarayıcısı benzer prensiple çalışıyor. Her sayfa ayrı bir görev ve her eklenti ayrı bir işlem şeklinde.
Eskiden olsa firefox derdim ama artık oda alt yapıyı değiştirdi chrome dan pek farkı kalmadı ama yinede daha performanlısdır. Hız olarak bana göre denediklerim arasında en çok operada rahat ettim. Fakat neredeyse internet ile ilgili tüm hayatım Google hesaplarına bağlı olduğu için malesef istesem bile Chrome dan ayrılamıyorum. Sizin böyle bir derdiniz yoksa hemen son sürüm bir opera indirip deneyin derim.
Bir de hangi tarayıcı olursa olsun elinizden geldiğince az eklenti yükleyin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
..
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Yıllardır bende aynı sorunu yaşadım sonra çözümü Operada buldum. yan tarafta WhatsApp ve Messenger gibi uygulamalarında kısayolu olması çok güzel bişey tavsiye ederim :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web kazanç
-
-
Ad Soyad
T** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Chrome 'un disk kullanımı %0 görünüyor.Disk bölümüne tıklayın en çok kullanılan disk yüzdesi büyükten küçüğe dönecek.O şekilde caps atar mısınız,?
Ctrl+C
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Front-End Developer
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Disk kullanımı sorun yaratıyorsa SSD almanızı öneririm. Aynı sorunu ben de yaşıyordum. 120 gb lık ssd ve yanına 1tb hdd işimi fazlasıyla görüyor. Sistem ssd üzerinde ve disk kullanımı yüksek program ve oyunlar ona kurulu hdd ise sadece disk kullanımı düşük programları, oyunları ve diğer verilerimi barındırıyor.
Edit: Yıllardır mozilla kullanırdım 1.5 2 sene önce operaya geçtim. Gayet stabil hızlı ve soldaki bar sayesinde birçok işimi kolaylaştırıyor.
sefacandemir.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Windows update diski hallermiş chrome yüzünden değil.
ntka
https://ntka.org
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Agent
-
-
Ad Soyad
N** T**
-
-
-
Ticaret
262, (%100)
Windows 10 en sürümüne geçin onda böyle bir sorun yok daha öncekilerde ve win 8 de bu sorun vardı. Ayrıca Chrome yerine Opera veya Edge öneririm Chrome ram düşmanı başka bir işe yaramıyor. Comodo Dragon, Edge, Opera, Vivaldi ve Opera öneririm.
dijitalsite.com.tr ister al / ister sat / yeni üyelere 20 tl bakiye hediye