AliTasc1 adlı üyeden alıntı

Bu adamı biliyorum, reklamlarına denk geliyorum. Evet çalıştıkları sistem gerçekten kazandıran bir sistem yani parası olana kazandıran bir sistem. Sıfırdan işin içine girip hem eğitim alıp hem de işlemleri takip etmek oldukça güç olacaktır. Şöyle ki ;

Bu kaya denilen şahıs ayda binlerce dolar kazandığını iddaa ediyor ki kazana da bilir buna birşey dediğimiz yok. Fakat o kadar yüksek rakamları kazanan insanın 100 dolar gibi küçük bir bütçeye bağlı kalacağını sanmıyorum. Ya sürümden kazanmak istiyor , yada kendi bildiği kadarını başkalarına aktarmak istiyor ( bilgisine ne kadar güvenebilirseniz )

ikinci olay ise söylediğiniz iş. Bunun için birisinin size öğretmesine gerek yok.

İşlem sıralaması belli..

Amazonda dükkan açıp ürün satmak.. Peki bu nasıl olacak ?

Ben size bildiğim kadarını ve hiçbir eğitim almamış birey olarak genelce olan durumu anlatayım. Bilen arkadaşlarım da eksik kalan noktaları tamamlayacaktır zaten.

Söylediğiniz olay stoksuz satış demektir. Bunun için öncelikle amazon da bir dükkan açmanız gerekiyor.

Dükkan açarken de standart prosedür sizlerden kimlik adres kredi kartı bilgilerini belirten evraklar istiyorlar.

Bu işlem tamam...

Sıra geldi ürün nerden bulacaksınız ve bu süreç nasıl işliyor.

Aslında Robin Hood misali zenginden al fakire ver mantığı ile çalışıyor..

Sizler bir tedarikçi buluyorsunuz , uygun fiyatlı satılabilecek ürünlerin görsellerini , özelliklerini bilgilerini amazonda ki dükkanınıza kendi ürününüzmüş gibi ekliyorsunuz. Ve üzerine toptancısında yazan fiyattan farklı kârlı satış fiyatınızı ekliyorsunuz.

Ürün artık amazonda!

Eklediğiniz ürünün satıldığını düşünelim..

Peki bu para hemen size gelcek mi ? Tabi ki hayır.. Amazon 15 gün veya 1 aylık dönemler de ödeme yapıyor. Bu sanırım sizin dükkan açarken belirlemenize bağlı bir durum..

Peki müşteri ürünü sipariş etti ? Nasıl ürüne sahip olacak..

Bu durum da sizin elinizi cebinize atmanız gerekiyor, sizler tedarikçinize sipariş geçiyor fakat kargo teslimat bilgilerine amazondan gelen sipariş bilgilerini giriyorsunuz.

Tedarikçi firma da kendisine gelen siparişi hazırlıyor ve kargoluyor. Bu durum da sizin arada kazandığınız 10 belki 15 dolar bir kârınız oluyor belki de daha fazla bu sizin sattığınız ürüne göre değişir.

Ama onu da 15 gün sonra alıyorsunuz veya 1 ay sonra..

İşiniz yaver gitti 1 ay içinde 30 satış yaptınız.. Bu durumda cebinizden çıkacak para sizi kurtaracak mı ? Veya cebinizden o kadar para çıkacak mı bunu düşünmek gerek..

Ve bunun gibi amazonla alakalı birkaç detay daha var..

Hee en önemlisi ödemeyi türkiyeye nasıl çekeceksiniz..

Amazon çek gönderiyor diye biliyorum hatta teb veya garanti bu durumda yardımcı oluyordu yanlış bilmiyorsam. Dilerseniz çek alabiliyor , dilerseniz pioneer hesabınıza alıp türk hesabınıza aktarabiliyorsunuz.

Ben bu kadar bilgiyi Kaya denen arkadaş olmadan, ondan eğitim almadan öğrendim..

Biraz araştırırsanız daha sağlam , sağlıklı sonuçlara kendiniz de ulaşabilir ekstra masraf yapmamış olursunuz.

Bol şans.

Aynen kısa öz ve anlaşılır olmuş.