Dürüst olmak gerekirse 100$ verip sistemi deneyecektim fakat artık para vermeyeceğim internetten detaylı bir anlatıp bulursam nasıl yapacağıma dair ücretsiz olarak öyle deneyeceğim sağolun
İnternetten bu olayı tam olarak net bir şekilde anlatacak bir kaynak bulamayabilirsiniz. Ama ben size bu konu ile alakalı olarak bir kaç yol önereyim.
1. Udemy üzerinden eğer yabancı diliniz varsa çok rahat bir şekilde full bir eğitim seti alabilir ( 34 TL gibi bir rakam ) tüm detaylarını yabancılardan öğrenebilirsiniz. Ki şunu belirtmekte fayda var. Adamlar kendi dillerinde ki bir sistem üzerinde çalışıyor. Bizim gibi eksik kaldığımız noktalar da Translate kullanmıyorlar. Sisteme bizlerden daha çok hakim oldukları aşikâr :)
2. Olarak da Amazon da stoksuz satış adında bir çalışma dosyası oluşturmak ve bu işlemlerin içerin de nasıl konu başlıkları var bunları belirlemek ve araştırmak.
Örnek vermek gerekirse;
Amazon da dükkan nasıl açılır ? Sadece bu sorunun cevabını araştırın..
Amazonda dükkan açarken istenilen belgeler ? Sadece bu sorunun cevabını araştırın..
Amazon dükkan ayarları nasıl yapılır ? Nelere dikkat edilir ? Sadece bunu araştırın..
Amazonda dükkana ürün ekleme nasıl yapılır ? Ürün eklerken nelere dikkat edilir ? Sadece bunu araştırın..
Amazon üzerinden nasıl ödeme alınır ? Sadece bunu araştırın..
Payooner nedir ? Nasıl kullanılır ? Nasıl ödeme alınır ? Sadece bunu araştırın..
Bu ve bunun gibi cevabını bilmeniz gereken soruları tek tek araştırarak daha fazla kaynaktan daha sağlam sonuçlara ulaşabilirsiniz..
Hepsini tek bir makale'de bulayım derseniz çok zor.. Bunun için sizlere 1. seçeneği öneririm Udemy üzerinden kaliteli ve tek çatı altında bütün sorularınıza cevap verecek eğitim setleri mevcuttur.