Selamun aleykum.
Bir web sitesi üzerinde uğraşıyorum şuanda. Biraz daha haber tarzında, birkaç yazarın olduğu bir site olacak inşallah. En hızlı, hafif, SEO dostu bir tema arıyorum. İngilizce - Türkçe ulaşabildiğim bütün içerikleri tüketim ama beklentimi karşılayan bir tema bulamadım. Genelde reklam içerikler tabiki tarafsız yaklasamiyorlar.

Newspaper ve Publisher güzel temalar fakat çok ağır ve gereksiz özellikler var, boombox kalitesiz bir kod yapısı var gibi geldi optimizasyon sıkıntısı var, schema tema hızlı evet ama fazlasıyla sade.l blog tarzında. Birçok tema denedim testlerine baktım tek tek gtmetrix, pagespeed, pingdom vb... Sociallyviral teması da hızlı ama blog tarzında.

Bir blog temasını haber tarzında çok yazarlı bir siteye dönüştürebilir miyim? Veya hızlı hafif SEO dostu bir haber teması var mı? Konsept gereği bana en uygun haber/magazin/viral temalar uyuyor ama genelde bunlarda da aşırı gereksiz özellikler ve tercihler sisteme yük bindiriyor. Yardımcı olabilir misiniz? Tavsiye bekliyorum inşallah