Mfa95 adlı üyeden alıntı

Çok hoşuma gitmedi hocam tema ilginiz için teşekkürler. Hız değerleride çok iyi degil.
Newspaper teması evet güzel görünümlü ve güzel kodlanmış bir tema 3mb yükle 1.90 saniyede filan yüklenebiliyor. Değerleri güzel fakat sorunları da yok değil maalesef. Çok yüklü bir tema, çok özellik var gereksiz yük yapıyor. Css dosyası yanlış hatırlamıyorsam 50.000 satır kod vardı bu çok fazla ve gecenlerde 10.000 satir gereksiz kodu silmiştim. Özelleştirme de sıkıntı hocam kodlara bir giriyorsun her satışa adamlarin imzası var. Kendi kutuphanelerinden çağırıyorlar. Baya bir kurcalamak gerekiyor kodları. Gereksiz çok özellik var ben kullanmiyorum ama onları sorguluyor fazla yük biniyor boş yere. Ben dediğim gibi hafif hızlı bir tema arıyorum.

Newspaper mobil temasında kullandığım eklentilerle sorun yaşıyor. Bazı yazıları ciftliyor. Özellikle anasayfası çok basit hale geliyor vb... Benim en büyük sıkıntım menü ve arama menüsü. Aşırı hantal girdiğim bütün sitelerde de böyle. Optimizasyonla ugrasinca sorun çıkartıyor menüler bunaldım o yüzden :)


Litespeed cache, Velocity ile bu sorunları rahatlıkla aşabiliyorsunuz.

Mükemmel bir tema bulmak biraz zordur kısacası:) Newsmag biraz daha hafiftir Newspaper 'a göre. İsterseniz bir de onu inceleyin detaylı olarak. Eklentileri daha az, bu yüzden daha rahat olabiliyor.

Not: Son wp güncelleme sonrası analizlere göre bazı ayarları tekrar yapmak gerekiyor bu arada, konuyu okuyan arkadaşlar açısından belirtmek istedim.