Şöyle etkileyici bir başlıkla gireyim dedim. Blogumda fısıltı gazetesi adında bir alan, yani kategori açtım ve bu kategoride Türkiye'de olan biten her konudan her türlü şey yazılabilir. Tabiki saygı çerçevesinde.

Sizin Çıkarlarınız

- Her yazının altında yazarın 1 sosyal medya adresi 1 adet mail bilgisi ve varsa internet sitesi yer alır. İlk yazıdaki link dofollow olacaktır yani SEO açısından vs işinize yarar. Diğer yazılarda da site linkiniz bulunabilir ancak nofollow olacaktır. Bu sayede sosyal medya hesaplarınıza ve sitenize bir miktar da olsa kitle toplayabilirsiniz. İçinizi dökebileceğiniz ve her konuyu içinde barındıran bir alan olacağı için rahatça yazabilirsiniz.

Kriterler
- Yazılar en az 300 kelime ve özgün olacaktır. Yazım hatalarına ve imla kurallarına dikkat edilirse sevinirim, ancak ben Word üzerinden kontrol ederim yani o kadar da dert etmenize gerek yok.
- Argo, küfür vs. kullanmak yasaktır.
Yazmak isteyen arkadaşlar yoruma öm atıldı şeklinde bildirdikten sonra mesaj atarlarsa yazar üye bilgileri tarafına iletilecektir. Mail adresi ve parola gönderirseniz sevinirim.
https://www.iguanabey.com