Merhaba,
https://goo.gl/HF4qaX sitesinin kurucusuyum.
Bilim sitelerinin çoğunun yaşadığı sorunları bizlerde yaşıyoruz. Bu sorunların hepsini tek tek yazmak istemiyorum ama en önemli olanı toplumun büyük bir kısmının bilime merak duymamasıdır. Ancak bilime merak duyanların bu tutkudan yani okumaktan, yazmaktan ve paylaşmaktan vazgeçmediği de bir durum söz konusu.

Bu başlığı açmamda ki asıl amaç google da sıralamaya girmek değil. Aksine bilim siteleri arasında banner değişimi yaparak okurların siteler arasında gezinmesini sağlamak. Sizlerinde bildiği gibi eğer siteler kaliteli olursa, bilime merakı olan kişiler sitelerde yazılar yazmak isteyebilir, yazılara yorum yapabilirler.

Lafı daha fazla uzatmak istemiyorum. Lütfen kopyala yapıştır olmayan, düzenli içerik girmeye gayret eden, ANA TEMASI BİLİM olan (her tür konuyu yazıp Bilim kategorisine sahip siteleri kastetmiyorum!) siteler ile banner değiştirmek istiyorum.

Site adresinizi lütfen kısaltılmış link olarak konu altına yazınız (PM göndermeyiniz). Dilerseniz banner linkini unfollow da yapabiliriz. Yukarıda bahsettiğim gibi amacım google değil, amacım bilim sever insanlara ulaşmak.