MRCBOX
<?echo "Hello wmaraci";?>
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Webtasarim
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
sana tavsiyem web yazilim işine sokma parayi bu sektör ölüyor artık daha ciddi işlere gir en basitinden müteahhitlik yapabilirsin elinde parayla 1 milyon arsaya gitse 1 milyon binaya gider güzel bir lokasyonda yaptimmi bina bitmeden bile satarsin ama diğer arkadaşların dedigi gibi kesinlikle profesyonel birinden egitim alinmalıdır.
Bilmemek değil ögrenmemek ayıp :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
139, (%100)
Yurtdışına git 1 milyon tlsine ev al yatırım yap oturma hakkı ve vatandaşlık al daha sonra kalan 1 milyona ne yapmak istiyorsan yapabilirsin. Bir ayağın da Türkiye de olur. Geleceğin ve hayatin da garanti altında olur.
Yaşında genç senin için bir sigorta olur bu adım. Almanyaya giden vasıfsız tipler bile şu an paraya para demiyor. Avrupa ve dünyanın diğer gelişmiş ülkeleri ufkunu da açar ara ara diğer ülkelere de seyahat et. Çok güzel fikirler edineceğine eminim. Ben de Schengen vizesi ile sık sık seyahat ediyorum. İnsanlara kattıkları inanılmaz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
noop
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
domain alınır-satılır
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
kapanmasaydı çiflikbank derdim. fazla parayla napacağını bilmeyenler verin tosun yemesini biliyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
yahu faizler bu kadar yüksekteyken ev al diyenlere hayret ediyorum 4 evden makaium 8 bin ayda kar gelir faizden ise 34 35 bin net gelir.
web alanında zaten tecrübeliysen paraya gerek yok ki iyi fikir her zaman para getirir