MtnOzd adlı üyeden alıntı

Tema satın alma işlemini aslında dün yaptım ancak kurulumunu hosting firmasının sorunu yüzünden ancak bugün yapabildim. Tema desteği dışında yaşadığım hosting sorunlarında da çok sabırlı ve çözüme yönelik yardımları oldu bunun için ayrıca teşekkür ediyorum :) (bu sattığı temaya verdiği desteğin haricinde daha büyük bir teşekkürü hak ediyor bence, hosting firmasının hataya verdiği cevap gibi "bende sorun yok" deyip geçebilirdi ancak bugün kurulum yapana kadar sorunlarla ilgilendi ve özel mesajlara oldukça hızlı cevaplar verdi. Bunun dışında herhangi bir sorun olup olmadığını sürekli sordu sağolsun)

Temaya gelirsek Demo'ları tek tıkla kurabilme özelliği gerçekten mükemmel. Hiç üşenilmeden 4 farklı demo hazırlanmış. ve herhangi bir sorun olmadan saniyeler içinde kurulumu yapabiliyorsunuz. Onun dışında temanın yönetim paneli kullanım açısından çok basit kullanılacak şekilde hazırlanmış ancak oldukça detaylı şekilde özellikler anlatılmış.

Kurulumdan sonraki kısıtlı bir incelememden sonra gerçekten tam not aldı :)
Site içeriğini tamamen girip tüm ayarlarını tamamladıktan sonra tekrar bir yorum yaparım :)

Şahane düşünceleriniz için çok teşekkür ederim :)

Hosting firması konusunda deneyimlerimle herkese önerilerde bulunuyorum. Sizin de basit sıkıntılara geç çözüm sunan firmalarla çalışmanızı istemem :) Umarım yeni firmanızda da hiçbir sıkıntı yaşamadan devam edersiniz.

Temayı uzun süre sorunsuz ve sıkıntısız kullanmanızı ümit ediyorum :) Yeni projelerinizde de bekliyorum. Gelecek yeni güncellemelerle çok daha güzel bir tema olacak emin olabilirsiniz.

Mutlu bloglamalar! :)