Sana şöyle diyeyim 4S ile 4 arasında ciddi bir hız farkı var benim gördüğüm, nerden anladın dersen 2'sinide hız konusunda karşılaştırmak için yan yana koydum ve test ettim. Öncelikle ayarlara giriş yapınca 4S'te direkt açılmakta fakat 4'te ayarların açılmasını bekliyorsun. 2. olarakta açık uygulamaları kapatmak için home tuşun 2 kere basılır bir kısım açılır ya aşağıda orası 4'te donarak açılır hafiften ve yavaştır, 4S'te hiç bir sorun bulunmamaktadır. Aynı şekilde sayfa kaydırırken 4'te hafif hafif donmalar yaşanırken, 4S'te hiç bir donma yaşanmamaktadır. Daha bunlar gibi bir sürü şeyde fark ediyor. Sayfalar arası geçişten bahsetmişin, 4S'te arada donabiliyor, kullanımına göre değişir ama 4'e göre daha seri bir telefon olduğunu çok rahatlıkla söyleyebilirim.

Kamera konusunda gerçekten oda 4'e göre daha kaliteli diyebilirim okadar test etmedim kameralarını yan yana koyup ama 4S iyidir.

Geçiş yapmaya değer mi diye soracak olursan bence değer, ama bunu senin kafanda ölçüp biçmen gerek. Ne kadar önemli hız ne kadar değil gibisinden.