O kişinin ticaret puanı var mıydı?
mustafa1364 adlı üyeden alıntı
Forumda ne kadar çok ************** varmış vala kimseye güven kalmamış artık biriyle iş yapmaya çekine çekine yanaşıcaz koceroua (eralp şen) adlı arkadaş 400 tl dolandırdı gitti dahada foruma girmiyor muhtemelen 400 tl ile zengin oldu bıraktı webmasterlığı.Hocam gecmis olsun ama bence beklemelisiniz numarasi vs. Var mi? Belki bir durum oldu giremiyor vs. Vs. Bu ornekleri cogaltabiliriz.
Bu arada yargiya tasisaniz bir sey olmuyor benimde 100TLm gitti dava acicaktim polis dedi ki bosuna verdigin masrafa degmez birde zarar edersin parayi kendin atiyorsun hesaba kendin teslim ediyorsun :)
Bir de boyle durum var tabii bekle dememin sebebi bu adamin bir isi olmasidir ki benim 100TLyi adam Gonderdi adami babasi vefat etmis tam 2 hafta sonra girip soyledi.
Bu arada yargiya tasisaniz bir sey olmuyor benimde 100TLm gitti dava acicaktim polis dedi ki bosuna verdigin masrafa degmez birde zarar edersin parayi kendin atiyorsun hesaba kendin teslim ediyorsun :)
Bir de boyle durum var tabii bekle dememin sebebi bu adamin bir isi olmasidir ki benim 100TLyi adam Gonderdi adami babasi vefat etmis tam 2 hafta sonra girip soyledi.
Geçmiş olsun biraz bekleyin ama sanmıyorum ki sonuç alasınız insanlar artık kimden ne koparsam diye bakıyorlar.
Geçmiş olsun. Çok üzüldüm. O arkadaştan lisans satın aldım. İlgilendi benimle. Öyle biri değil diye düşünüyordum. Tekrardan geçmiş olsun.
Gecmis olsun hocam konunuzu gormustum umarim sonuclanir.
Mesaj attı iyi birine benziyor.Galiba biraz aceleci davrandım. Ödeme bekliyorum bakalım.