-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
55, (%98)
Bugün siteme biri yorum bırakmış. Rakip bir internet sitesinin sahibi. Direk olarak kişiliğime ve ailevi değerlerime direkt olarak hakaret var. Kişinin who is bilgileri açık durumda ve siteye girip yorum yaptığı için ip adresi de elimde mevcut. Yarın savcılığa gideceğim nasıl bir işlem yapmam gerekiyor önceden bu tarz bir şekilde şikayette bulunan oldu mu? Sonuç ve süreç işleyişi ile ilgili biraz bilgi verirseniz sevinirim. Akşam avukatımla görüşeceğim zaten ama yine de bu konuda tecrübesi olan birilerini dinlemek isterim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Daha önce bir deneyimim olmadı fakat, savcılığa gidip suç duyurusunda bulun oradan seni yönlendirirler.
GELİRLİ SİTELERİNİZİ SATIN ALIYORUM. PM ATABİLİRSİNİZ.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web-Developer
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Rakip bir firma sitenize girip size küfür ediyorsa anlayın ki çok iyi gidiyorsunuz demektir. Onu takmadığınızı ve ondan büyük olduğunuzu ona gösterin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Stores adlı üyeden alıntı
YakupYLDZ zaten öyle yapacağımda daha çok süreçle ilgili bilgi almak için konu açmıştım. Aile avukatımız ve bir avukat abim ile görüşeceğim akşam o zamana kadar biraz bilgi almak istiyorum
Anladım, daha önce başıma gelmediği için size yararlı bilgi veremeyeceğim. Çok geçmiş olsun arkadaşın da dediği gibi takmayın kafanıza.
GELİRLİ SİTELERİNİZİ SATIN ALIYORUM. PM ATABİLİRSİNİZ.
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Klavye delikanlısı olmak kolaydır. Hukuki mercilerde süründüğü zaman bakalım ne yapacak. Avukatınızdan tavsiyenizi alır almaz hiç üşenmeyin, verin savcılığa.
Bu tipler meydanı boş bulunca daha da azarlar çünkü.
Geçmiş olsun.