yaptığınız ilk gezinti gruba katılım gezintisiydi. Bunun ertesi gününde herhangi bir rapor sunmadınız. Kısacası sizin ilk gününüz aslında raporu yazmadığınız gündür. Konunu en üstünde yapılacaklar kısmında zaten RAPORU BURAYA YAZIN şeklinde ibare var. Daha konuyu doğru şekilde okuyup kavramadan gruba katılmaya çalışmışsınız. Kaldı ki üslubunuz da grupta yer almak için fazla kaba. Bu grup insanların dayanışma içinde olduğu ve bu sayede güzel güzel alexa değerlerini arttırdığı bir gruptur. Gruba tekrar alınmayacaksınız.
08.07.2018 GEZİNTİ YAPMAYANLAR:
erdogandurmus
umutali
Hattushil
Telafi gezintisini 08.07.2018 günü farklı bir ip ile ekstradan yapmanız gerekmektedir. (ücretsiz vpn vs. kullanabilirsiniz.) 10 dakika kendi ipniz ve 10 dk farklı bir ip ile gezinti yapmanız gerekir. Bu iki ip yi de yorumda belirtmelisiniz. Aksi takdirde gruptan çıkartılacaksınız. (önceden gezinti yapmayacağını belirtmeyenler için uygulanan bir kuraldır.)
Gruptan Çıkartılanlar
tabilen - birkaç gün içinde 2 kere gezinti yapmadığınız için gruptan çıkartıldınız.
erdogandurmus
umutali
Hattushil
Telafi gezintisini 08.07.2018 günü farklı bir ip ile ekstradan yapmanız gerekmektedir. (ücretsiz vpn vs. kullanabilirsiniz.) 10 dakika kendi ipniz ve 10 dk farklı bir ip ile gezinti yapmanız gerekir. Bu iki ip yi de yorumda belirtmelisiniz. Aksi takdirde gruptan çıkartılacaksınız. (önceden gezinti yapmayacağını belirtmeyenler için uygulanan bir kuraldır.)
Gruptan Çıkartılanlar
tabilen - birkaç gün içinde 2 kere gezinti yapmadığınız için gruptan çıkartıldınız.
Gruba katılmak için gerekli gezintiyi yaptıktan sonra, diğer gün (yani dün) gezintiyi yaptım fakat raporlamadım (çünkü bilmiyordum). Yukarıda gezinti yapmayanlara uyarı yapıp telafi etmelerini söyleyerek kendi koyduğun kuralları delen sensin. O yüzden seni Allah'a havale ediyorum.