-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Error / %&
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
Merhaba arkadaşlar bir tek hesap ekleyebileceğim bir araç bulunmakta mıdır ? instafly falan biraz pahalı geldi ben bir çok sayfa eklemek istemiyorum, tek bir sayfa kasmaya çalışıyorum nasıl olacak merak ettiğim için followermonkeynin 5 günlük denemesini kuallndım oda 45 tl imiş aylık tek hesap birazz pahalı gibi geldi açıkcası bilemedim.. Öneriniz var mı ?
* Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!
Eleiner
ヅ Senior Back-End Dev.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Yazılım
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
9, (%89)
instagramda iş kalmadı gibi be üstad Çağrı taner maşallah hepsine el koydu
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
139, (%100)
Güveneceğim 3 5 kişi olsa Türkiyedeki tüm sayfaları sollarım çağrı taner kim yahu? İçerik hırsızı. Kaynak göstermeye bile aciz birisi. O kadar büyütmeye gerek yok.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Error / %&
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
Backlinkcigeldi Geçen snein konunu gördüm gerçi o konuda tartışmıştıkda yerli koemdi aşk vs sayfaları için repost yaaprken kaynak göstermek iyi bir etki mi sence kötü bir etki mi ?
* Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Girişimci Aday Adayı
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
34, (%94)
Gramto vardı eskiden kullandığım sanırım 1 aylık kullanımı 5 dolar inceleyebilirsin.
theredor
kötülerinsin sen dünya
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
instagram chief uygulamasını google play'den indir. Lucky patcher ile crack yap. Deli gibi takipci kasarsın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Jr. Dijital Pazarlama Uzmanı
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Kullanma hocam, birçok hesabım böyle araçlar yüzünden kapandı. Dost tavsiyesi...
Eleiner
ヅ Senior Back-End Dev.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Yazılım
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
9, (%89)
Hocam inan bana 5 para etmez insanlar. İstedikleri kadar sayfa alsınlar. Instagram bile verdiği tiki geri aldı. Emek hırsızı. Ben bilsem ki Türk insanı saf emeğe gereken değeri yabancılar gibi hemen verir şu an tek başina çalışır didinirim. Fakat 3 5 kisi olmadan sektörü ele geçiremem. Hangi birine yetişeyim. Yoksa kafadan 8 9 hesap kategorisi hazır. Cok da güzel konseptlerle gelirim hemde. Çağri Taner bizim insanımızın cehaletini güzel değerlendiren bir tüccardan ote biri değil. Yabancı bir sayfa açın 1 gönderide kaynak göstermeyin sizi topa tutarlar. Yetmez şikayet ederler. Ama bizim insanımizın emek vs.. umrumda değil.[/QUOTE]
ne güzel söylemişsin. Eğer ki sayfa açmak büyütmek istersen bana yazabilirsin hocam bende bu aralar twitterda sayfa büyütmeye calısıyorum hertürlü elimden gelen desteği yardımı ederim. Ağzına sağlık bu arada