:Sharkf sitenizde açıkcası düzeltilecek çok şey var uzun uzadıya yazmak istemiyorum
1) Google Analytics kodunu sayfanın en başına yazmanıza gerek yok genellikle sayfanın en altına koyarız çünkü js dosyalarının çalışması için tüm ihtiyacı olan js dosyalarını yükledikten sonra ancak sayfayı gösterir.sitenize girdiğimde 6sn bekledim. internetim veya bilgisayarımdan kaynaklı bir sorun değil.
2)Sayfanızın google tarafından doğru düzgün bir index alması için her sitenin title ve description yapılandırılmalarını gözden geçirmeniz lazım çünkü seoya uygun değil.
3) Seo için nasıl bir yol izlediniz bilmiyorum ama linkleriniz de buna uyumlu değil. Açıkcası yazacağım çok şey var fakat öncelikle bu sorunları aşmanız lazım.
temanızı sevdim fakat kodlamada daha çok sıkıntı var. son olarak google botları sayfaya girdiğinde sayfanın içinde ne varsa yukarıdan aşşağıya inceler gizleme taglarını da sanki sitenin içindeki bir parçaymış gibi görür ona göre işlemlerine yine dewam eder. açıklama/gizleme satırları kullanıcıya tarayıcıya gözükmeyebilir fakat google botlarından kaçamaz. @Sharkf