lostyazilim
tr.link

İnstagram Hesabı Kasmak İçin Program Önerisi

27 Mesajlar 4.552 Okunma
lstbozum
tr.link

Euphrates Euphrates Bir tutam HUZUR ! Kullanıcı
  • Üyelik 04.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Error / %&
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad F** Ö**
  • Mesajlar 2978
  • Beğeniler 0 / 628
  • Ticaret 119, (%100)
Merhaba arkadaşlar bir tek hesap ekleyebileceğim bir araç bulunmakta mıdır ? instafly falan biraz pahalı geldi ben bir çok sayfa eklemek istemiyorum, tek bir sayfa kasmaya çalışıyorum nasıl olacak merak ettiğim için followermonkeynin 5 günlük denemesini kuallndım oda 45 tl imiş aylık tek hesap birazz pahalı gibi geldi açıkcası bilemedim.. Öneriniz var mı ?

* Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!
wmaraci
reklam

Eleiner Eleiner ヅ Senior Back-End Dev. Kullanıcı
  • Üyelik 25.09.2017
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Web Yazılım
  • Konum İngiltere
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 272
  • Beğeniler 35 / 62
  • Ticaret 9, (%89)
instagramda iş kalmadı gibi be üstad Çağrı taner maşallah hepsine el koydu

Backlinkcigeldi Backlinkcigeldi Homo sapiens sapiens... Kullanıcı
  • Üyelik 19.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** G**
  • Mesajlar 3334
  • Beğeniler 179 / 2222
  • Ticaret 139, (%100)
Güveneceğim 3 5 kişi olsa Türkiyedeki tüm sayfaları sollarım çağrı taner kim yahu? İçerik hırsızı. Kaynak göstermeye bile aciz birisi. O kadar büyütmeye gerek yok.
anilcagliyan

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 25.09.2017
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Web Yazılım
  • Konum İngiltere
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 272
  • Beğeniler 35 / 62
  • Ticaret 9, (%89)

Backlinkcigeldi adlı üyeden alıntı

Güveneceğim 3 5 kişi olsa Türkiyedeki tüm sayfaları sollarım çağrı taner kim yahu? İçerik hırsızı. Kaynak göstermeye bile aciz birisi. O kadar büyütmeye gerek yok.

Orası öyle ama adamda para var affetmiyor alıyor. Samet Ecem sayesinde *** da nerdeyse hergün konu açıyor samet instagram sayfalarınız alınır vs 20bin lira değerindekileri alıyolar bide

wmaraci
wmaraci

Euphrates Euphrates Bir tutam HUZUR ! Kullanıcı
  • Üyelik 04.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Error / %&
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad F** Ö**
  • Mesajlar 2978
  • Beğeniler 0 / 628
  • Ticaret 119, (%100)
Backlinkcigeldi Geçen snein konunu gördüm gerçi o konuda tartışmıştıkda yerli koemdi aşk vs sayfaları için repost yaaprken kaynak göstermek iyi bir etki mi sence kötü bir etki mi ?

* Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!

emrecelen emrecelen Uğraşıyorum. Kullanıcı
  • Üyelik 01.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Girişimci Aday Adayı
  • Konum Konya
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 385
  • Beğeniler 79 / 116
  • Ticaret 34, (%94)
Gramto vardı eskiden kullandığım sanırım 1 aylık kullanımı 5 dolar inceleyebilirsin.

theredor theredor kötülerinsin sen dünya Kullanıcı
  • Üyelik 08.04.2017
  • Yaş/Cinsiyet 23 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Adana
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 696
  • Beğeniler 238 / 238
  • Ticaret 5, (%100)
instagram chief uygulamasını google play'den indir. Lucky patcher ile crack yap. Deli gibi takipci kasarsın.

Backlinkcigeldi Backlinkcigeldi Homo sapiens sapiens... Kullanıcı
  • Üyelik 19.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** G**
  • Mesajlar 3334
  • Beğeniler 179 / 2222
  • Ticaret 139, (%100)

Euphrates adlı üyeden alıntı

Backlinkcigeldi Geçen snein konunu gördüm gerçi o konuda tartışmıştıkda yerli koemdi aşk vs sayfaları için repost yaaprken kaynak göstermek iyi bir etki mi sence kötü bir etki mi ?

Hocam kendi içeriğinizi özgün hazırlamıyor iseniz kaynak göstermeniz sizi benim gözümde 10 numara bir hesap yapar. Emege saygı duyan bir hesap der takiplerim. Fakat Turk insanında Ters tepebilir. Şayet kendinizi yazacaksanız aldıklarıniza en azından ufak değişikler yapın, video ise yorumu değiştirin vs.. twitterdan ss aldıysanız ama dokunmadan atın. Sahibini kırpmayın. Onedio gibi

xmertguler adlı üyeden alıntı

Orası öyle ama adamda para var affetmiyor alıyor. Samet Ecem sayesinde *** da nerdeyse hergün konu açıyor samet instagram sayfalarınız alınır vs 20bin lira değerindekileri alıyolar bide

Hocam inan bana 5 para etmez insanlar. İstedikleri kadar sayfa alsınlar. Instagram bile verdiği tiki geri aldı. Emek hırsızı. Ben bilsem ki Türk insanı saf emeğe gereken değeri yabancılar gibi hemen verir şu an tek başina çalışır didinirim. Fakat 3 5 kisi olmadan sektörü ele geçiremem. Hangi birine yetişeyim. Yoksa kafadan 8 9 hesap kategorisi hazır. Cok da güzel konseptlerle gelirim hemde. Çağri Taner bizim insanımızın cehaletini güzel değerlendiren bir tüccardan ote biri değil. Yabancı bir sayfa açın 1 gönderide kaynak göstermeyin sizi topa tutarlar. Yetmez şikayet ederler. Ama bizim insanımizın emek vs.. umrumda değil.
ufe

kişi bu mesajı beğendi.

Heisenberg0133 Heisenberg0133 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.12.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Jr. Dijital Pazarlama Uzmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 641
  • Beğeniler 768 / 377
  • Ticaret 14, (%100)
Kullanma hocam, birçok hesabım böyle araçlar yüzünden kapandı. Dost tavsiyesi...

• Üyelik 25.09.2017
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Web Yazılım
  • Konum İngiltere
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 272
  • Beğeniler 35 / 62
  • Ticaret 9, (%89)
Hocam inan bana 5 para etmez insanlar. İstedikleri kadar sayfa alsınlar. Instagram bile verdiği tiki geri aldı. Emek hırsızı. Ben bilsem ki Türk insanı saf emeğe gereken değeri yabancılar gibi hemen verir şu an tek başina çalışır didinirim. Fakat 3 5 kisi olmadan sektörü ele geçiremem. Hangi birine yetişeyim. Yoksa kafadan 8 9 hesap kategorisi hazır. Cok da güzel konseptlerle gelirim hemde. Çağri Taner bizim insanımızın cehaletini güzel değerlendiren bir tüccardan ote biri değil. Yabancı bir sayfa açın 1 gönderide kaynak göstermeyin sizi topa tutarlar. Yetmez şikayet ederler. Ama bizim insanımizın emek vs.. umrumda değil.[/QUOTE]

ne güzel söylemişsin. Eğer ki sayfa açmak büyütmek istersen bana yazabilirsin hocam bende bu aralar twitterda sayfa büyütmeye calısıyorum hertürlü elimden gelen desteği yardımı ederim. Ağzına sağlık bu arada

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al