Backlinkcigeldi adlı üyeden alıntı

Hocam kendi içeriğinizi özgün hazırlamıyor iseniz kaynak göstermeniz sizi benim gözümde 10 numara bir hesap yapar. Emege saygı duyan bir hesap der takiplerim. Fakat Turk insanında Ters tepebilir. Şayet kendinizi yazacaksanız aldıklarıniza en azından ufak değişikler yapın, video ise yorumu değiştirin vs.. twitterdan ss aldıysanız ama dokunmadan atın. Sahibini kırpmayın. Onedio gibi

Hocam inan bana 5 para etmez insanlar. İstedikleri kadar sayfa alsınlar. Instagram bile verdiği tiki geri aldı. Emek hırsızı. Ben bilsem ki Türk insanı saf emeğe gereken değeri yabancılar gibi hemen verir şu an tek başina çalışır didinirim. Fakat 3 5 kisi olmadan sektörü ele geçiremem. Hangi birine yetişeyim. Yoksa kafadan 8 9 hesap kategorisi hazır. Cok da güzel konseptlerle gelirim hemde. Çağri Taner bizim insanımızın cehaletini güzel değerlendiren bir tüccardan ote biri değil. Yabancı bir sayfa açın 1 gönderide kaynak göstermeyin sizi topa tutarlar. Yetmez şikayet ederler. Ama bizim insanımizın emek vs.. umrumda değil.

Diyorsun ki en azından kalsın repostla öyle yapalım nbundan sonra sence bu programlardan hangisi daha faydalı olur ?