-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar,
Sitemizin hızını test etmenizi ve memnun kaldıysanız veya kalmadıysanız anketi oylamanızı rica ediyorum. Ürünlerde gezinme hızı falan, yüklenme hızı, bu gibi şeyler.
Site adı: Ceptefoni.com
Ayrıca aşağıya da site hızını arttıracak bir kaç cümle bırakabilirsiniz.
Günde iyi hit alan sağlık sitesinde reklamınızı yapabilir tanıtım yazınızı yayınlayabilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kontrol edebilen var mı?
Günde iyi hit alan sağlık sitesinde reklamınızı yapabilir tanıtım yazınızı yayınlayabilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Bölge sorumlusu
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bence gayet hızlı
http://www.dijitalportal.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Telekomünikasyon Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Açılma Hızı gayet iyi sadece telefon satacaksanız temayı da beğendim açıkcası.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hknerdr Teşekkürler yorum için.
metro******* Evet sadecce telefon satacağız. Bir de ekstra durumlarda bir tablet olur bir akıllı saat olur. Girersek bir uçtan aksesuara gireriz. Bakalım hayırlısı.
MRCBOX Hızlı diyorsunuz :) teşekkürler
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
blogger
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
anket yanlış açılmış bence. süper iyi güzel gibi seçenekler gereksiz yere ayrılmış. bu tarz ayrımları daha net yaparak daha ölçülebilir bir sonuç alırsınız. yani süper işaretlemekle güzel işaretlemek arasında kullanıcı için çok fark olmayabilir daha net ayrım yapmak lazım. bana göre site hızı gayet iyi, sorunsuz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
otto8823 adlı üyeden alıntı
anket yanlış açılmış bence. süper iyi güzel gibi seçenekler gereksiz yere ayrılmış. bu tarz ayrımları daha net yaparak daha ölçülebilir bir sonuç alırsınız. yani süper işaretlemekle güzel işaretlemek arasında kullanıcı için çok fark olmayabilir daha net ayrım yapmak lazım. bana göre site hızı gayet iyi, sorunsuz.
Kesinlikle katılıyorum hocam haklısınız. O şekilde yapıcaktım. Ancak site üzerine çok çalısma yaptım. Girilen her resim düzenlendi vs. Kötü sonuç görmek istemediğim için anketi o şekilde aaçtım. Alt yapı ticimax zaten de. Sadece temayı atmakla olmuyor maalesef. Bunun bin bir türlü işi var. Ürün girmek fiyat belirlemek ayrı dert zaten.
Site hızını beğendiğinize çok sevindim bu arada. saygılar sevgiler.