-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Eyvallah teşekkür ederim. Kötü olmasın da :) Varsın normal olsun.
Günde iyi hit alan sağlık sitesinde reklamınızı yapabilir tanıtım yazınızı yayınlayabilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Hız gayet normal ama bana kalsa daha şık bir tema seçimi yapabilirmişsiniz gibi. Hayırlı satışlar :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Dalından kopan yaprağın akıbetini rüzgar tayin eder..
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
AkincanD Çok sağolun hocam. Temanın sade ve düzenli olması bizim için önemliydi. Şıklık ilerleyen seviyelerde diye düşünüyoruz. Her zaman geliştirmek için yeni bir adım atacağız. Çok teşekkürler :)
Günde iyi hit alan sağlık sitesinde reklamınızı yapabilir tanıtım yazınızı yayınlayabilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
cpolat Hocam çok teşekkürler bilgilendirme için çok sağolun. Tabi ki tüm önerilerinizi ve düzelttiğiniz yanlışlarımızı göz önünde bulundurup hepsini temize geçicem. Minnettarım :)
Resimler konusuna da ufak bir değineyim. Şimdi şu şekilde. Biz cimri ve akakçe gibi sitelere de giriyoruz. Bunlar ürün resimlerini bizden çekiyor. XML formatında gönderiyoruz. Şimdi onların sitelerinde bu şekilde çıkınca bi nevi kendi reklamımızı yapıyormuşuz gibi oluyor. Kullanıcıyı da pek rahatsız ettiğini düşünmüyorum. Esnek bir logomuz var. Bu şekilde mantıklı olduğunu düşündüğüm için bu şekilde yaptım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Referans olabilirim telefonlarınıza :D bu arada siteniz gayet hızlı nedeni ise aspx ve windows :)
Herkez hata yapabilir, pardon herkes. | ibocum.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
KomanBeğrek ahahahahha tabi hocam hemen referans yazalım. 6 bin liralık iphone X uygun mudur :P
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
agrisinaiyigelen Gözüm o kadar yükseklerde değil kulaklığını gönderin yeter hocam :D
Herkez hata yapabilir, pardon herkes. | ibocum.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
KomanBeğrek yolliyim ya iphone X kulaklığı paketli şimdi. açamayız :D çok ucuz 5 bin tl mi ne :)