Backlinkcigeldi ticarete küçük yaşta atılmanız büyük bir avantaj. Ben küçüklüğümden beri çok fazla rahata alıştırıldım ve hiç bir zaman paraya ihtiyacım olmadı. 22 yaşındayım bu yıla kadar sürekli bilgisayarı oyun için kullanan gamer denilen kitleden birisiydim. İnternet üzerinde oynamadığım oyun kalmadı diyebilirim. Keşke ailemi dinleseydim diyorum geçmişi düşününce. Koskoca bir hiçlik var geçmişimde. Ancak çok şükür daha yaşım çok büyümeden bunun farkına vardım. Bu yıl üniversite 3.sınıfa geçtim kayıpsız olarak. Bende de biraz insan sarraflığı var.Bunu sizin aksinize ben oyunlar sayesinde öğrendim. 5 defa dolandırıldım. Geçmişten beri sosyal medya üzerinde çalışmalar yapıyorsun sanırım. Daha önce tumblr ilanınızı görmüştüm. Bu ortamda sürekli bulunduğun için baya bilgi sahibisindir. Güzel işler başarabileceğinizi düşünüyorum. Ayrıca benimde en sinir olduğum noktalardan birisi kaynak belirtilmeden isimi herşeyi silerek paylaşım yapmaları.İstedikleri kadar takipçi sayıları olsun. Bir süre sonra piyasaya yeni kaliteli birisi geldiği zaman isimleri yok oluyor. Kaynak belirtmek bir insanı kötü duruma düşürmez,aksine çok güzel dostluklar kurmasına olanak sağlar. Bir de bu tarz kişilerin ortamı mafya edası ile tutmaları çok yanlış bir düşünce. Aynı olay twitch.tv üzerinde de gerçekleşiyor. Türkler geçmişte komşulukları ile dostlukları ile bilinirdi. Bu tarz kişileri gördükçe Türklüğümden utanır hale geliyorum.