lostyazilim
tr.link

İnstagram Hesabı Kasmak İçin Program Önerisi

27 Mesajlar 4.571 Okunma
lstbozum
tr.link

Backlinkcigeldi Backlinkcigeldi Homo sapiens sapiens... Kullanıcı
  • Üyelik 19.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** G**
  • Mesajlar 3334
  • Beğeniler 179 / 2222
  • Ticaret 139, (%100)

Euphrates adlı üyeden alıntı

Hmm şimdi anladım; Backlinkcigeldi Manuel devam edin diyorsun ama ben bu oto yorum atan oto beegni yapan programlardan diyorum takip edip takibi bırkanlardan

Ordan gelen takipçiden hayır gelmez. Hedef kitle analizi ile 1e1 sayfa profiliniz ile uyuşan kişileri siz takip edin. Bunu yaparken kadın mı erkek mi fake mi gercek profil mi diye ayarlama sansınız da var. Program kullanınca hesapların kapanma riskleri de var. Ben bu şekilde 5.5 ayda o sayfayı o hale getirdim yani. İnanın program kullanan biri 5.5 ayda öyle bir sayfa yapamaz. Şahsi fikrim bu tabii. Zor gelebilir ama emeginiz bosa gitmez en azından.

wmaraci
reklam

Backlinkcigeldi Backlinkcigeldi Homo sapiens sapiens... Kullanıcı
  • Üyelik 19.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** G**
  • Mesajlar 3334
  • Beğeniler 179 / 2222
  • Ticaret 139, (%100)

anilcagliyan adlı üyeden alıntı

Kesinlikle sözünüzün altına imzamı atarım. Ancak sosyal medyada para kazanmak için yanında seni dolandırmayacak ölümüne arkanda durabilecek insanlara ihtiyaç var. Ben daha webmaster olaylarına başlayalı 1.5ay oluyor. Bu kadar geç kalmamın sebebi hep çevremden birileri ile birşeyler yapmak istememdi. Ancak benim arkadaşlar çalışmaktan ziyade yemeyi sevdiği için mecburen tek başıma birşeyler yapmaya çalışıyorum.

20 yaşındayım fakat beni tanıyanlar feleğin çemberinde master yapmışsın derler. Bu zamana kadar yakın arkadaşım dahil kimseyi işlerimde barındırmadım. En fazla komisyonlu gecici ortaklıklar yaparım garantili iştir yani. 10 12 yaşlarında başladım ticaret işlerine girmediğim alan kalmadı diyebilirim. O yüzden insan sarrafıyımdır, Wmaracı da 10dan fazla kimsenin şüphelenmedigi ************** vs.. raporladım banlandı. Ufak detaylar bir insan hakkında fikir edinmenizi sağlayan en önemli şeylerdir. İs ortaklıgı ciddi sorumluluk ve ortaklasa calisma becerisi gerektirir. Şayet ortada bir anlaşma yoksa resmiyet yoksa kesinlikle tavsiye etmiyorum. Geçmisiniz olsa bile insanlar görüşmediginiz süre zarfında değişebiliyor. O yüzden benim deyimimle tek tabanca devam etmek en iyisi. Alabileceğin kadar yükü sırtla tek başına tırman. Yolda çok güveneceğin biriyle karşılaşırsan yükünü pay eder devam edersin yoksa vakit kaybetme.

Her zaman derim. İnsanlar zaman kaybıdır. Ortak bir çıkarınız ve mecburiyet yoksa mümkün mertebe tek başına ilerle. Ekip çalışması vs.. çok ayri bir konu. İş ortaklığı cok ayrı bir konudur. Paranın odak noktası olduğu her alanda güven 1.öncelik olmadıgı sürece bir sorun çıkar.

Tumblr pinterest twitter imgur facebook vs.. dahim 20 22 hesap kontrol ediyorum. Elimden gelen bu. Daha fazlasına yetemiyorum. Başka işlerimde var. Ama en azından kafam rahat. Kendi işimin patronuyum. Arkamı sürekli gözetlemek zorunda değilim ya da bir sabah şok içinde kendimi tavana bakarken bulma ihtimalim minimuma iniyor :)

30 40 yaşındaki adamlara defalarca bunları anlattım. Artık dev puntolarla her yere asmak istiyorum. " İnsan seçin, kolay güvenmeyin, tedbirli olun"

Edit: İmla için kusura bakmayın. Gece 1 ve telefondan yazıyorum. Ufak hatalar vardır, olsun o kadar :)
sterk

kişi bu mesajı beğendi.

anilcagliyan anilcagliyan WM Aracı Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 29.05.2018
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Dijital Pazarlama Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 1269
  • Beğeniler 331 / 333
  • Ticaret 11, (%100)
Backlinkcigeldi ticarete küçük yaşta atılmanız büyük bir avantaj. Ben küçüklüğümden beri çok fazla rahata alıştırıldım ve hiç bir zaman paraya ihtiyacım olmadı. 22 yaşındayım bu yıla kadar sürekli bilgisayarı oyun için kullanan gamer denilen kitleden birisiydim. İnternet üzerinde oynamadığım oyun kalmadı diyebilirim. Keşke ailemi dinleseydim diyorum geçmişi düşününce. Koskoca bir hiçlik var geçmişimde. Ancak çok şükür daha yaşım çok büyümeden bunun farkına vardım. Bu yıl üniversite 3.sınıfa geçtim kayıpsız olarak. Bende de biraz insan sarraflığı var.Bunu sizin aksinize ben oyunlar sayesinde öğrendim. 5 defa dolandırıldım. Geçmişten beri sosyal medya üzerinde çalışmalar yapıyorsun sanırım. Daha önce tumblr ilanınızı görmüştüm. Bu ortamda sürekli bulunduğun için baya bilgi sahibisindir. Güzel işler başarabileceğinizi düşünüyorum. Ayrıca benimde en sinir olduğum noktalardan birisi kaynak belirtilmeden isimi herşeyi silerek paylaşım yapmaları.İstedikleri kadar takipçi sayıları olsun. Bir süre sonra piyasaya yeni kaliteli birisi geldiği zaman isimleri yok oluyor. Kaynak belirtmek bir insanı kötü duruma düşürmez,aksine çok güzel dostluklar kurmasına olanak sağlar. Bir de bu tarz kişilerin ortamı mafya edası ile tutmaları çok yanlış bir düşünce. Aynı olay twitch.tv üzerinde de gerçekleşiyor. Türkler geçmişte komşulukları ile dostlukları ile bilinirdi. Bu tarz kişileri gördükçe Türklüğümden utanır hale geliyorum.

anilcagliyan anilcagliyan WM Aracı Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 29.05.2018
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Dijital Pazarlama Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 1269
  • Beğeniler 331 / 333
  • Ticaret 11, (%100)
Euphrates bu programlar ile sağlanan takipçilerin yararlı olduğunu düşünmüyorum. Belli bir süre sonra takibi bırakıyorlar. Kendin sosyal medya platformlarında güncel taglar ve instagram üzerinde popüler içerikler konusuna girerek çok daha hızlı yükselebilirsin.wmaraci üzerinde instagram grupları var. Bu tarz işler ile uğraşan.

wmaraci
wmaraci

Euphrates Euphrates Bir tutam HUZUR ! Kullanıcı
  • Üyelik 04.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Error / %&
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad F** Ö**
  • Mesajlar 2978
  • Beğeniler 0 / 628
  • Ticaret 119, (%100)
Anladım kardeşi mbu işle hesabı çok kasan oldu mu ki ?

* Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!

makaleyazar0 makaleyazar0 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.07.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Web Yazarlıgı
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad S** M**
  • Mesajlar 24
  • Beğeniler 0 / 6
  • Ticaret 0, (%0)
Benim Kullandıgım Bi site var sizin işinizi görürmü bilmiyorum instarobotu.net hesabı ekliyorsun gönderi zamanlıyorsun oto yorum atıyorsun oto takip un folowda var benim işimi görüyor üstelik uygunda bak derim

Gercekefsane Gercekefsane WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Tıp Doktoru
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** T**
  • Mesajlar 277
  • Beğeniler 24 / 23
  • Ticaret 8, (%100)

Hmm şimdi anladım; Backlinkcigeldi Manuel devam edin diyorsun ama ben bu oto yorum atan oto beegni yapan programlardan diyorum takip edip takibi bırkanlardan

Anladım kardeşi mbu işle hesabı çok kasan oldu mu ki ?

makaleyazar0 adlı üyeden alıntı

Benim Kullandıgım Bi site var sizin işinizi görürmü bilmiyorum instarobotu.net hesabı ekliyorsun gönderi zamanlıyorsun oto yorum atıyorsun oto takip un folowda var benim işimi görüyor üstelik uygunda bak derim

BegeniVadisi.com kullanabilirsiniz.
Detaylı bilgiler konumuzda yer alıyor.
Her türlü işlem yapılabilir. Kullanıp takipci kazanmamak mümkün değil.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al