anilcagliyan adlı üyeden alıntı
Kesinlikle sözünüzün altına imzamı atarım. Ancak sosyal medyada para kazanmak için yanında seni dolandırmayacak ölümüne arkanda durabilecek insanlara ihtiyaç var. Ben daha webmaster olaylarına başlayalı 1.5ay oluyor. Bu kadar geç kalmamın sebebi hep çevremden birileri ile birşeyler yapmak istememdi. Ancak benim arkadaşlar çalışmaktan ziyade yemeyi sevdiği için mecburen tek başıma birşeyler yapmaya çalışıyorum.
20 yaşındayım fakat beni tanıyanlar feleğin çemberinde master yapmışsın derler. Bu zamana kadar yakın arkadaşım dahil kimseyi işlerimde barındırmadım. En fazla komisyonlu gecici ortaklıklar yaparım garantili iştir yani. 10 12 yaşlarında başladım ticaret işlerine girmediğim alan kalmadı diyebilirim. O yüzden insan sarrafıyımdır, Wmaracı da 10dan fazla kimsenin şüphelenmedigi ************** vs.. raporladım banlandı. Ufak detaylar bir insan hakkında fikir edinmenizi sağlayan en önemli şeylerdir. İs ortaklıgı ciddi sorumluluk ve ortaklasa calisma becerisi gerektirir. Şayet ortada bir anlaşma yoksa resmiyet yoksa kesinlikle tavsiye etmiyorum. Geçmisiniz olsa bile insanlar görüşmediginiz süre zarfında değişebiliyor. O yüzden benim deyimimle tek tabanca devam etmek en iyisi. Alabileceğin kadar yükü sırtla tek başına tırman. Yolda çok güveneceğin biriyle karşılaşırsan yükünü pay eder devam edersin yoksa vakit kaybetme.
Her zaman derim. İnsanlar zaman kaybıdır. Ortak bir çıkarınız ve mecburiyet yoksa mümkün mertebe tek başına ilerle. Ekip çalışması vs.. çok ayri bir konu. İş ortaklığı cok ayrı bir konudur. Paranın odak noktası olduğu her alanda güven 1.öncelik olmadıgı sürece bir sorun çıkar.
Tumblr pinterest twitter imgur facebook vs.. dahim 20 22 hesap kontrol ediyorum. Elimden gelen bu. Daha fazlasına yetemiyorum. Başka işlerimde var. Ama en azından kafam rahat. Kendi işimin patronuyum. Arkamı sürekli gözetlemek zorunda değilim ya da bir sabah şok içinde kendimi tavana bakarken bulma ihtimalim minimuma iniyor :)
30 40 yaşındaki adamlara defalarca bunları anlattım. Artık dev puntolarla her yere asmak istiyorum. " İnsan seçin, kolay güvenmeyin, tedbirli olun"
Edit: İmla için kusura bakmayın. Gece 1 ve telefondan yazıyorum. Ufak hatalar vardır, olsun o kadar :)