Backlink aldığınız sitelerin arasında Moz spam score 5, 8, 15, 36 olan siteler var.
Her şeyden önce sitenizin teknik olarak optimize edilmesi gerekiyor.
331 KB olan, 25 sorgusu bulunan bir site Gtmetrix üzerinde 4.8 sn açılış hızı veriyor ise bir gariplik var demektir.
Webpagetest üzerinde baktığımızda ise, First byte time 1.91 sn veriyor bu son derece uzun bir süre. Açılış hızı ise ortalama 3.15 sn.
wp-content/plugins/csprite/csprite.css 404 hatası vermekte, düzenlemelisiniz.
robots.txt dosyası mevcut görünmüyor mesela blog için.
Ayrıca mobil uyumluluk testinde çıkan hataları gidermelisiniz.
Sadece backlink odaklı seo yapılmaz, bunun bilincinde olmalıyız artık.
Aslına bakarsanız, ben hiç backlink kullanmıyorum mesela. Ve bir çok kelimede ilk sıralardayım genelde.
Her şeyden önce sitenizin teknik olarak optimize edilmesi gerekiyor.
331 KB olan, 25 sorgusu bulunan bir site Gtmetrix üzerinde 4.8 sn açılış hızı veriyor ise bir gariplik var demektir.
Webpagetest üzerinde baktığımızda ise, First byte time 1.91 sn veriyor bu son derece uzun bir süre. Açılış hızı ise ortalama 3.15 sn.
wp-content/plugins/csprite/csprite.css 404 hatası vermekte, düzenlemelisiniz.
robots.txt dosyası mevcut görünmüyor mesela blog için.
Ayrıca mobil uyumluluk testinde çıkan hataları gidermelisiniz.
Sadece backlink odaklı seo yapılmaz, bunun bilincinde olmalıyız artık.
Aslına bakarsanız, ben hiç backlink kullanmıyorum mesela. Ve bir çok kelimede ilk sıralardayım genelde.
Backlink olmadan ilk sıraya gelmek imkansız hocam , önerileriniz için teşekkürler.
En güzeli doğal backlinkler. Diğer türlü backlink olayına oldum olası karşı çıktım. Çünkü adam sadece senden almıyor herkesten alıyor. Bu nedenle backlink siteye +'dan çok - olarak yansıyor. Hele bir müddet sonra backlinkler düşünce daha daha - oluyor.
Aldığım sitelerde benim sitemle beraber Max 3 link çıkışı var hocam
Aynı sorunu bende yaşadım bu sitede en populer backlinkci olan firmadan en yüksek paketlerini satın aldım aradan 1 ay geçmiştir zerre faydasını görmediğim gibi birde anahtar kelimede 3. sayfada çıkan sitemi 1 hafta önce tamamen kaybettim. Zaten yapılan işlemin raporunu aldıktan sonra böyle bir sorun olacağını anladım çünkü kullandıkları sitelerin tamamı spam siteler hikaye anlatıyolar pr 9 pr8 diye. DA PA sını kontrol ettim yerlerde sürünüyor ve bir kaç istisna hariç hiçbir sitenin özgün içeriği yok tamamen seri olarak link çıkışı yapıyorlar. Siz siz olun referansları milattan önce kalma kalitesiz firmalarla çalışmayın paranızla rezil rüsva olursunuz. Neyse ben sorunumu şu şekilde çözdüm anasayfada bir kaç değişiklik yapıp search console dan google gibi getir dizine ekle yaparak ve biraz sabrederek ana sayfamı tekrar indexletebildim. şu an 3. sayfadan giriş yaptı tekrardan
Firmalar ile değil bizzat site sahipleri ile görüşüp aldım hocam , dediğinizi denemekte fayda var , uzun uzun yazmışsınız teşekkür ederim