-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
hocam ben daha fazlasını istiyorum bu işi yapanla yüzyüze görüşmek ve bütün iyi dileklerimi sunmak istiyorum
Psycho
<--! Am I Psycho? -->
Kat. Mod.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Emekçi
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
BeyazSeo adlı üyeden alıntı
saldıran ip adresleri sanki bilerek saldırıyor hocam. Habersiz giriyor adamlar zaten. Bu saldırıyı yapan kişiyi bulamazsınız fakat güvenlik firmaları ile anlaşabilirsiniz.
Ben bilerek yapıyorlar diye bir şey demedim zaten. Saldıran ip adreslerini tespit edip geçici olarak engellemesini söyledim. Yazdığım şeyi okuyup anlamadan cevap atman komik.
BeyazSeo adlı üyeden alıntı
geçici olarak değil kalıcı olarak banlamalı , zaten buradaki ip adresine sahip kullanıcıların haberleri bile yoktur bot olarak kullanıldıklarının. Ama kalıcı olarak engellenirseler tekrar bir saldırıda bilmeden işlevsellik sağlayamaz bu ip adresleri
Kalıcı olarak banlarsa bu sefer gerçek kullanıcılarıda kaybeder. Hem bilmeden saldırıyorlar diyorsun hem de kalıcı olarak banlanmalı diyorsun :) Bu konu hakkında bilgin yoksa eğer hiç yazma. Her kafadan bir ses çıkmasın.
Hatalıysam telefon etme, idare et (?)
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Dekorasyon
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Host Sağlayıcın 5 ip adresinden sonra ki gelen sorguları engellesin en iyi çözüm bu olabilir..!
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
elektronik
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
d-dos mu yoksa bot netmi _?
ddos direk ip ye saldırır o yüzden ana sayfayıda değiştirsen baba sayfayıda değiştirsen bir şey fark etmiyor diye biliyorum eğer bot net ise o konuda bilgim malesf yok
ve ddos saldırısı yapan bilgisayarların habersiz ddos yapma gibi bir durumu yoktur ddos aynı anda atak yapan bilgisayarıda kitler hiç bir internet sitesi açılmaz google de dahil sanki net kopmuş gibi olur ve ekranda saldırı yapan ddos komut dosyaları olur artık kaçtane dosya acılmıssa bu en az 1 adetti ve gözle gözükmemesi için ileri + ileri hipermetrop olmasi gerek d-dos u bot netle karıştırmayalım